Om oss

Korg och Möbler är en komplett inredningsbutik som har legat på Hospitalsgatan 12 i Norrköpings gamla stadsdel sedan nästan 20 år, men nu packar vi ihop och till nyår flyttar vi verksamheten till Ingelsta på Koppargatan 18 (bredvid City Key). Där kommer vi att öppna ett nytt, fräscht showroom för våra kök!


Vi - Ulla och Stefan Kleist - startade firman redan 1986 och etablerade butiken först nere vid hamnen i det blå huset. 
Vår son Mattias Kleist är nu med i företaget och är den som har främsta ansvaret för vår köksavdelning. Vi är väldigt stolta över att nästa generation nu kommer in och hjälper oss satsa inför framtiden!

Vi vill vara ett privat alternativ för Dig
som söker ett sortiment utanför de stora kedjornas!

Kom in i vår stora, härliga butik och se Dig omkring! Var så god och provsitt våra soffor - vi har ett stort, ständigt nytt utbud av alla sorter! Eller varför inte sitta ner och känna på våra fina matgrupper? Och så har vi ju soffbord, vitrinskåp, hyllor och fåtöljer också!
Ja, Du hör, vår filosofi är att ha ett stort utbud av snygga, prisvärda möbler för Dig att välja på. Vi har inte ett fast sortiment, utan anpassar hela tiden det vi har inne i butiken till efterfrågan, mode och säsong. Tack vare att vi inte ingår i någon kedja, är vi alltså helt fristående och kan erbjuda Dig det där "lilla extra"!
Vi vill att Du som kund ska ha närhet och tillit till oss som Din leverantör.
Du har hela tiden kontakt med oss och vet hur allt går med beställningar och tidplaner.
Du kan lita på att vi gör vårt allra bästa för att Du ska bli helt nöjd!

Här är ett axplock av vad Du finner i vår butik:

KÖK

Vi erbjuder ett unikt koncept med specialanpassade kök efter just Ditt behov. Välj här på stommar, luckor, knoppar, beslag och alla olika funktioner som Du vill ha i Ditt kök! Vi levererar allt från en detalj i köket upp till helt komplett och färdigt kök.

MÖBLER

Vi visar och säljer stoppmöbler, det vill säga soffor och fåtöljer och har ett stort utbud på just detta.
Vi har också många soffbord i olika storlekar och stilar.
Matbord och matgrupper finns också att välja på, precis som ett brett utbud av vad vi kallar "småmöbler", det vill säga sådana där behändiga små byråar, skåp och bord som man ibland behöver komplettera med.
Och vitrinskåp och hyllor har vi också!

KORG OCH ROTTING

Hela tiden sedan starten 1986 har korg och rotting varit vår specialitet. Rotting är ett fantastiskt material till möbler, liksom hårt och mjukt på en gång. Och korg är härligt i allt från torgkorgar till förvaringskorgar, lätt och hållbart och framför allt tidlöst!

MATTOR

I vår generösa mattavdelning finns ett brett sortiment av alla de praktiska och stilfulla mattor som behövs i ett hem. Här hittar Du ullmattor, Wiltonmattor, röllakan, gångmattor, hallmattor, badrumsmattor, plastmattor och mycket mer!

Välkommen att besöka oss i vår stora härliga butik!

 portratt-stefan.jpg  portratt-mattias.jpg  portratt-ulla.jpg
Stefan Kleist, vd.    
Tel. 0702-78 88 68
Mattias Kleist, kök         
Tel. 0703-50 96 01
Ulla Kleist, butik          
Tel. 011-10 44 85