Om oss

Att köpa nytt kök eller att renovera köket man har, är något av det viktigaste (och mest påfrestande) man kan göra i sitt hem. Allt måste ju fungera, det måste gå fort och det måste bli bra! För vi kan ju inte bo i ett hus utan kök, och köket är ju ofta den största investeringen i ett hus. Med all rätt, för det är ju också det rum i huset vi spenderar mest tid i!
Vår filosofi är att Du som kund ska ha närhet och tillit till oss som Din leverantör.
Du har hela tiden kontakt med oss och vet hur allt går med beställningar och tidplaner.
Du kan lita på att vi gör vårt allra bästa för att Du ska bli helt nöjd!

Korg och Möbler har sedan drygt 30 år drivit inredningsbutik som startade i Blå Huset nere vid hamnen för att sedan i nästan 20 år driva en fullskalig möbelaffär i Tempos gamla lokaler på Hospitalsgatan i Norrköpings gamla stadsdel. Men nu har vi packat ihop möbelaffären och i februari 2020 invigde vi verksamheten på Koppargatan 18 (bredvid City Key) på Ingelstaområdet. Där har vi nu öppnat ett nytt, fräscht showroom för våra kök!

Vi - Ulla och Stefan Kleist - startade firman redan 1986. Vår son Mattias Kleist är nu med i företaget och är den som har främsta ansvaret för vår köksavdelning. Vi är väldigt stolta över att nästa generation nu kommer in och hjälper oss satsa inför framtiden!
Vi vill vara ett privat alternativ för Dig som söker ett sortiment utanför de stora kedjornas!

Här är ett axplock av vad Du finner i vår butik:

KÖK
Vi erbjuder ett unikt koncept med specialanpassade kök från Storsjökök i Östersund, efter just Ditt behov. Välj här på stommar, luckor, knoppar, beslag och alla olika funktioner som Du vill ha i Ditt kök! Vi tar mått, skissar och levererar allt, från en detalj i köket upp till helt komplett och färdigt kök. Vi erbjuder också bänkskivor från andra svenska leverantörer, sten och laminat liksom andra moderna material, med fullständig flexibilitet och möjlighet till specialanpassningar. Tillverkat med högsta kvalitet i Sverige!

MATBORD OCH MATTOR
Vi erbjuder möjligheten att ta hem matbord, kökstolar och mattor på beställning. Vi kan fortfarande dessutom hjälpa till med ev. kompletteringar av beställningsmöbler. Vi visar några stycken matgrupper i vår köksbutik och har mattprover att känna på, men vår utställning fungerar nu som ett showroom och varorna tas hem på beställning.

Välkommen att besöka oss i vår nya köksutställning!