Nyheter

Några mysiga "nödvändigheter"...

1 feb 2019

Nessessärer (ja, ordet betyder ju faktiskt "nödvändighet", fritt översatt...) är något vi kanske många gånger har mer nytta av, än vi tänker på. Ska du åka iväg? Kanske längtar du också bort till varmare länder nu mitt i vinterkylan? Eller hör du till dem som betvingar snön och åker norrut...eller drar du bara över helgen till ett varmt spa? Ja, hursom helst så passar då våra nya nessessärer i mjukaste sammet alldeles utmärkt! Det finns små till läppstift och större till hela badrumsskåpet, typ. Superfina!

Vi har också fått in läckra tavlor med svartvita fotografier med skönt retro-stuk. Storlekarna och motiven är många, kändisar, klassiska varumärken och tuffa bilar från förr - vilket motiv passar dig?

Välkommen in i vår butik och kika runt på allt nytt!

Nya sittmöbler i varm sammet!

14 jan 2019

Sammet står högt på trendtoppen just nu, och de finaste nyheterna är såklart klädda i skön, varm sammet i dammiga färger.

Kolla in den generösa soffan Gabriella i smaragdgrön sammet med en massa go'a kuddar att sjunka ner mot! Underbart!
Som soffan står i utställningen är den 260 cm bred och kostar 14.900 kr. Finns i olika utföranden från 12.900 kr.

Komplettera med stiliga pallar. Vi har den puderrosa, runda puffen med djuphäftad topp för 1.290 kr. Eller den stiliga, grå långpallen med prydnadsspikad kant. Perfekt vid fotändan på sängen kanske? Långpallen kostar 2.490 kr.

Läcker stallykta för levande ljus!

11 aug 2018

/lykta-1.jpgKvällarna är ju inte lika ljusa längra, hur gärna vi än vill hålla kvar sommarkänslan och sitta kvar utomhus ett tag till på nätterna. Så här har vi nu en riktigt fin och ganska hög stallykta för blockljus eller värmeljus som kommer att lysa upp i sensommarmörkret omkring dig! 

Vi REAr nu lyktan! PRIS: 429 kr!

(Ord. pris: 690 kr)

Välkommen in i butiken!

Tuffaste sideboardet i gammal ek!

11 aug 2018

/sideboard.jpgAbsolut tuffaste sidobordet har vi här i patinerad ek och svartlackad metall i ben och ram. Sidobordet har generös bredd och tre hyllplan. Den här möbeln ger hela ditt rum karaktär!

Välkommen in i butiken!

Romantiskt tvättfat med kanna till stugan!

11 aug 2018

/tvattset.jpgVi har fått in ett fantastiskt gulligt tvättset bestående av en vacker gammaldags kanna med tillhörande tvättfat i klassiskt delftblått, mönstrat porslin. Så vackert och helt rätt ute i torpet!

Vi har satt ett REA-pris på 490 kr för hela setet.

Välkommen in i butiken!