Nyheter

Nyheter på väg in - våren är här!

12 apr 2018

Nu börjar vårens nyheter att droppa in i butiken på Hospitalsgatan! Här har jag plockat ihop lite smått och gott, de stora utemöblerna väntar vi fortfarande på.

Kika här på en charmig och praktisk steghylla. Perfekt till dina kokböcker till exempel! Enkel att placera var som helst i och med att den är helt fristående! Den finns i vitt och ljusgrått.
Steghyllan kostar 1.990 kr.

Vi har också fått in några nya, lätta rottingfåtöljer, en i riktigt klassisk stil och en i en tuff 60-talslook med järnben!
Den godingen kostar 2.590 kr.

För uterum och altan har vi också några superfina bambukrukor i flera storlekar och för första fikat på terrassen, en ljuvlig lavendelbricka för bara 139 kr!

Vad väntar du på? Kom in och kolla i vår mysiga butik, vet jag!!!

 

Nya fåtöljer till höstmyset?

25 okt 2017

Bland det bästa med höstmörkret är ju att vi kan krypa upp i en djup fåtölj med en god bok. Kanske tända några ljus och hälla upp en rykande kopp te eller kaffe. Har du provat det någon gång? Oslagbart, eller hur?

Här har vi laddat upp med flera härliga fåtöljmodeller. Kom in och prova, vet jag! Dra upp fötterna, mys till det och lägg sedan din beställning hos oss! Vi har många modeller och tyger att välja på, så att du får din riktiga drömfåtölj!

Välkommen!

Skapa lantlig idyll på sommarstället!

12 jul 2017

/trahinkar.jpgAtt få till det där lilla extra som skapar den rätta atmosfären är inte det lättaste. En del människor bara kan det, medan vi andra får se och lära, eller köpa oss lite "färdigfixat".

Här har vi fina saker att kombinera in i dina arrangemang, saker som passar både för den händiga och den som vill ha allt färdigt! De här fina trähinkarna är sådär lagom patinerade, romantisk allmogestil, perfekt för torpet! Eller att plantera "gå-borts-blomman" i!
Vi har extrapriser på massor av present- och dekorartiklar nu under sommarveckorna - så passa på!

Trähinkarna till exempel betalar du endast från 249 kr för.

Välkommen in i vår butik!

INRED UTE - fritidsmöbler för stort och smått!

7 jun 2017

Nu drar sommarsäsongen igång och vi har laddat upp med massor av fritidsmöbler! Har du stort eller smått? Altan eller uterum, eller kanske en härlig balkong? Kom in och titta hos oss, vi har mycket att välja på!

 

 

Lev livet ute i sommar!

5 maj 2017

/aminne-utekok-6.jpgNu längtar vi ut! Ut, ut ut!!!
Vi som bor här längst uppe i norra Europa har en inneboende drift att flytta ut hela vårt liv under sommarhalvåret, inte minst matlagningen och måltiderna!

Här kommer en lyxig och underbar kökslösning för dig som vill leva ditt sommarliv lite mer utomhus! Vårt tuffa och praktiska utekök, med en överkomlig prislapp!

Metallstommen har måtten 60x140cm och man kan välja på en slät, hel marmorskiva eller en skiva med hål i för en vask med kran. Hyllor finns som tillbehör, att hänga på ryggdelen.
Priset ligger på från 4.950 kr i grundutförandet och sedan bygger man på med tillbehören. Inte illa va'!?!

Det finns även en soffgrupp i samma serie.

Lev din dröm! Kom in till oss och titta!

 

Snart vänder det - men nu behövs ljus i mörkret!

8 dec 2016

Förutom att vi har ett stort sortiment av ljus och ljusstakar, har vi nu även fått in påfyllning på våra elektriska lampor! Vi har massor av fina bordslampor i olika storlekar och en hel hylla med fina, klassiska eller tuffa lampskärmar att matcha med. Inte minst våra populära fjäderskärmar - oemotståndliga!

Klaga inte på mörkret - tänd ett ljus istället!

 

Massor av nytt till hösten!

7 okt 2016

Kom in och låt dig inspireras! 

Nu har det kommit in massor av nytt i butiken, bekvämt, praktiskt, trendigt eller dekorativt - valet är ditt!

 

Nya höstmattor? Vi firar 30 år - du får 30% mer!

26 aug 2016

/tiles.jpgNu börjar höstens nya mattor att komma in i butiken!

Passa på att utnyttja vårt erbjudande i samband med att vi firar 30 år - köp en matta och få 30% i rabatt på nästa matta du köper! 
Vi har mattor för alla dina rum och behov, massor av nytt har kommit in nu, färger, kvalitéer och stilar - massor att välja på!

Ta med måtten på dina rum och kom in och kolla - VÄLKOMMEN!

 

Fika-bord för det lilla utrymmet!

2 jul 2016

/vaxholm.jpgDen här nostalgiska klassikern har nyss anlänt och vi kallar den för VAXHOLM. Här har du ett litet hopfällbart bord endast 70 cm i diameter och två klappstolar till, allt i vitmålat trä. Lätt och flexibelt att flytta runt där du vill ha dem, i solen eller i skuggan!
VAXHOLM är också perfekt för balkongen, nätt i formatet och smidig att vika ihop när utesäsongen är över.

Pris för ett bord med två stolar: 1.890 kr!