Soffa London

Vi har flera flexibla modeller på ihopbyggbara soffor, men nu fokuserar vi på LONDON, en av våra mest populära modeller!

Välj LONDON och du får mycket stora möjligheter att kombinera ihop delarna precis så som du vill ha dem. Du väljer bland flera olika sitstyper och former, olika ryggkuddar och du har dessutom flera olika armstöd att välja på. Allt detta gör att du kan skapa din helt personliga soffkombination! Lägg till detta alla våra fina tygval!

LONDON är en trendriktig och stilren modulsoffa med många kombinationsmöjligheter. Den har strikta, raka linjer samtidigt som den är mjukt inbjudande och håller formen i både vardag och fest. Den går att bygga ihop så att den rymmer den stora familjen med ett mycket flexibelt modulsystem.
Bilderna här under  visar hur du sätter ihop den raka eller den sneddade hörmodulen med fritt antal sitsar. Som avslutning kan du t. ex. välja den sköna schäslongen för att lägga upp trötta ben på eller den öppna avslutningspallen utan armstöd. Armstöden finns i hela elva olika utföranden, liksom benen i många olika utföranden och kan kombineras som man vill. Det finns även en fristående fotpall i samma serie. Du kan även använda en enkelmodul som fåtölj, med armstöd eller bara klädda sidor.
Dessutom har du många olika tyger och färgkombinationer att välja på, eller kanske slittåligt läder?
Kom gärna in i butiken och hämta en broschyr där du ser alla valmöjligheter.

TILLBAKA TILL SOFFOR!