Hem

Möbler som gör dig glad!

OMBYGGNADS-REA!
VI FLYTTAR - ALLT SKA BORT!
NU 30-50% RABATT PÅ ALLT I BUTIKEN!

I och med att vår hyresvärd ska utföra omfattande ombyggnad av fastigheten måste vi lätta på vårt inneliggande lager och göra plats! Vi kommer att flytta verksamheten till andra lokaler och behöver nu snabbt tömma butiken! 

Tidernas tillfälle! Passa på, du får -30-50% rabatt på allt i butiken! Och vi lämnar nu även -10% rabatt på beställningsvaror! 

I vår butik finner Du ett brett sortiment av kök, möbler, mattor, presenter och inte minst vår specialitet; korg! Välkommen att provsitta, titta och känna, vi finns här för att hjälpa Dig att hitta rätt!

/lacko-hornsoffa-fg.jpg   /skinnfatolj-fg.jpg

Vi är ett familjeföretag och vår mysiga butik ligger på Hospitalsgatan 12, i Norrköpings gamla stadsdel. Företaget bildades 1986, så efter drygt 30 år i branschen har vi bred erfarenhet och kan erbjuda våra kunder den bästa servicen!
Kvalitet till bästa pris, med stort ansvar bakom varje vara i vår butik, garanterar dig som kund ett tryggt köp, oavsett om du beställer ett helt nytt kök eller en ny soffa!

Välkommen in i butiken!

Se våra öppettider - klicka här! 

Du är också välkommen att titta närmare på våra speciella hemsidor för kök och mattor! Klicka på respektive bild här under.

/kok-vinjett.jpg   /mattor-vinjett.jpg