Bloggsparat

 

_________________________________________

2021-03-28

/kok-i-norrkoping-nt-2021-03-27-8-moduler-varkampanj-3.jpgByt luckor eller hela köket!

Nu pågår vår stora luckbytarkampanj och vi ger dig generös rabatt på monteringskostnaden. Har du dessutom möjlighet att dra av för ROT-avdrag, blir kostnaden såklart ännu mer förmånlig för dig. Så passa på! Det är ju inte alltid man behöver byta ut allt i ett kök för att fräscha upp det, det kan göra underverk att bara byta luckor och lådfronter! I vår butik finner du massor av prover på olika färger, former och kvalitéer för ditt nya kök! Vi har dessutom mycket smarta inredningslösningar som underlättar din vardag.
Kampanjen pågår fram t o m 24/4 2021.

Välkommen in till oss och prata kök!

___________________________________________________

2020-12-30

Vi önskar alla våra gamla och nya kunder ett riktigt Gott Nytt År 2021!

/faviken-2-fg-cut.jpgHär på Kök i Norrköping startade året 2020 med en flytt av företaget från Hospitalsgatan hit till Koppargatan och just när vi slog upp porten till vår nya utställningsbutik, slog Coronan till i världen. Det innebar svårigheter och personlig sorg för oss på Kök i Norrköping, precis som för så många andra, så visst har det gångna året varit turbulent på många vis.
Året som gått har såklart inneburit mycket omställningar och sorg, men nu blickar vi framåt mot ett år med öppenhet och nytänkande!
Kanske dags för ett nytt kök till exempel?
Som alltid, vi hälsar dig varmt välkommen in till oss på Koppargatan 18 för att prata kök!

_______________________________________________

2020-11-27

/duved-kyl-img_1951-nt.jpgVi lägger in en slutspurt nu i slutet av året och ger dig som går i kökstankar ett finfint erbjudande! Detta erbjudandet innebär att om du kommer in och beställer ett nytt kök innan nyårsklockorna klämtar, så bjuder vi på alla vitvaror till ditt nya kök för endast 10.000 kr!

/faviken-flakt-img_1922-nt.jpgDu får välja själv vad du vill ha; spishäll, mikro, kyl & frys, fläkt och diskmaskin, ja, DU bestämmer hur ditt kök ska se ut, vi gör anpassningarna. 

Erbjudandet innebär alltså att du bara betalar 10.000 kr för ALLA vitvaror sammanlagt, om vi får leverera ditt nya kök! Leveransen kommer att ske tidigast under första kvartalet 2021.

/kok-i-norrkoping-nt-2020-11-25-8-moduler-bestall-fore-nyar2.jpgSå skriv in ett besök hos oss på Kök i Norrköping i din julkalender! Det kommer du aldrig att ångra!

______________________________________________

2020-07-27

/kok-i-norrkoping-nt-2020-07-24-8-moduler-hostens-basta-kok-b-webb.jpgDet viktigaste vi vet är att just DU blir helt nöjd med ditt nya kök! Att skapa ett kök som är perfekt skapat efter dina önskemål är precis det vi jobbar för!

Våra kök från svenska STORSJÖKÖK kan vi tillverkas precis efter hur du vill ha det och de mått som gäller i just ditt kök. Vi designar varje kök individuellt och visar dig en digital skiss på hur det kommer att bli innan du bestämmer dig. Därefter görs det sista anpassningarna av våra duktiga snickare direkt på plats.

Vi kan också erbjuda kompletteringar, stora som små. Eller varför inte prova att fräscha upp köket genom att byta ut luckor och lådfronter? Det blir som ett helt nytt kök - till en mycket rimlig kostnad!

Varmt välkommen in och prata kök med oss!

 

 

________________________________________

2020-07-13

/kok-i-norrkoping-nt-2020-07-14-semestertankar-1-webb.jpgNu är vi tillbaka efter ett par veckors härlig familjesemester! Vi hoppas att ni njuter av ledighet och semester fortfarande därute i sommarsverige!?

Kanske gror nu tankarna på att det är dags att förnya köket därhemma? När man är ledig och hinner planera, passar det kanske bra att dra igång sitt köksbytarprojekt?

Nu har vi öppet resten av sommaren här på KÖK I NORRKÖPING! Välkommen in till oss och prata kök!

 

___________________________________________________

2020-06-28

/kok-i-norrkoping-nt-2020-06-25-semesterstangt.jpgSom ni kanske vet är vi ju stolta över att Kök i Norrköping är ett riktigt familjeföretag! Så nu åker vi på familjesemester! Vi stänger vår visningsbutik från och med måndagen 29 juni och öppnar igen måndagen den 13 juli, stängt vecka 27 och 28, alltså.

Under lediga dagar, när man bara slösurfar på mobilen eller paddan rekommenderar vi att ni surfar runt ett varv på vår hemsida! Kolla in hur det går till att byta kök, eller varför inte se om vårt konceptkök skulle kunna vara något för just dig? Smidigt och lätt, Kök i Norrköping fixar allt du vill ha hjälp med! 

Och när vi så öppnar igen den 13 juli hälsar vi dig varmt välkommen in till oss för att prata kök för leverans under hösten!

Vi önskar er en riktigt solig och härlig sommar!

____________________________________

2020-01-14

/kok-i-norrkoping-nt-2020-02-1415-kvartssida-premiar-c.jpg

Nu slår vi upp porten till vår nya köksbutik på Koppargatan 18 i Ingelsta!
På lördag & söndag bjuder vi på bubbel och snittar mellan kl. 11-16. Kom och titta hur vi fått det!
Vi kommer också att presentera ett alldeles nytt kökskoncept. Och så har vi såklart ett öppningserbjudande!
VÄLKOMNA!

______________________________________

2019-12-27

Till nyår stänger vi för gott vår butik på Hopitalsgatan och flyttar in med vårt kökskoncept bredvid City Key ute på Ingelsta på Koppargatan 18.

Vi vill tacka våra trevliga kunder för alla år, först ute i Blå Huset på Sjötullsgatan och sedan alla åren här på Hospitalsgatan!
Vi har haft underbart roligt och känt en sådan stolthet i att få lov att tillhandahålla ett så stort inredningssortiment till våra kunder. Vi kommer att sakna den delen av verksamheten, men vi ser såklart också fram emot att få välkomna er som kökskunder nu till nya lokaler, med vår son Mattias i frontlinjen. Nu kavlar vi upp ärmarna och bygger för framtiden!

/kok-i-norrkoping-korg-o-mobler.jpg

Varmt välkomna att titta in till oss på Koppargatan 18 i januari!

Ulla & Stefan

_____________________________________

2019-09-27

/korg-o-moblers-nt-2019-09-26-halvsida-3-2-tommas.jpgVi flyttar!
30% rabatt på ALLT!

Nu är det klart att vi kommer att flytta verksamheten i och med att vår hyresvärd kommer att bygga om fastigheten för annan verksamhet. I den nya lokalen kommer vi att huvudsakligen fokusera på att utveckla vår köksavdelning, KÖK I NORRKÖPING.

I coh med det måste vi tömma butiken - allt ska bort!

NU 30% RABATT PÅ ALLT I BUTIKEN!!!

(Dessutom ger vi dig 10% rabatt på beställningsvaror!)

Välkommen in och gör ditt livs klipp!

 

Läs mer om oss i
NTs DITT CITY- artikel:
/korg-o-moblers-nt-2019-09-26-ditt-city-artikel-vinjett.jpg

___________________________________

2019-08-28

/korg-o-moblers-nt-2019-08-27-kokskampanj-16-1.jpgNu startar vår höstkampanj som innebär att du får 20% på snickerier vid köp av ditt nya kök om du lägger in beställningen till oss före den 31 oktober. Snickerier innebär; stommar, luckor, lådor, bänkskivor (trä el. laminat) samt lister.

Glöm inte heller att du kan få HELA 30% i ROT-avdrag på ALLT arbete med köket.

VÄLKOMMEN IN TILL OSS PÅ KÖK i NORRKÖPING!
Vi hjälper dig att förverkliga dina köksdrömmar.

_____________________________________

2019-08-07

Augusti kommer med skolstart och omstart på jobbet. Nya tankar har grott under den sköna, långa, lata sommaren. Ska vi äntligen ta tag i det där med ett nytt kök?

/korg-o-moblers-nt-2019-08-08-nytt-kok-i-host-15-0.jpgSemestertider är förstås utmärkta tider att smida planer och kanske även att drömma om ett nytt kök medan du ligger och gungar i hängmattan?
Här på KÖK I NORRKÖPING hos korg & möbler står vi redo nu! Vi längtar efter att få träffa dig och börja skissa på att förverkliga ditt drömkök!

Vi tar mått, hjälper dig att planera och ger dig en offert med leveranstid - ALLT DETTA GRATIS!

VÄLKOMMEN IN TILL OSS!

____________________________________

2019-06-24

/korg-o-moblers-nt-2019-06-25-faro-o-glimminge-x-6-mod.jpgVälkommen in i butiken och provsitt våra trevliga, klassiska utemöbler i rotting! Den populära gruppen FÅRÖ är en av våra käraste rottinggrupper. I priset ingår:

 • Bord med glasskiva
 • Två fåtöljer med ljusa dynor
 • En soffa med ljusa dynor

Allt detta för 6.490 kr inkl. FRI LEVERANS INOM NORRKÖPING!

Vi har även det trevliga lilla marmorbordet GLIMMINGE på pelarfot för den lilla fikastunden. Matchande stolar och tillbehör finns också!

Pris för marmorbordet: 890 kr!

__________________________________

2019-04-25

/korg-o-moblers-nt-2019-04-25-mattrea-x-6-mod.jpgNu kör vi vårens bästa priser på alla våra mattor! Passa på att FYNDA till oslagbara priser! Behöver du en ny snygg matta under matbordet, i sommarstugen eller på balkongen? Ja, du hör...vi har mattor som passar till det mesta!

Just nu ger vi dig mellan 20-50% rabatt på ALLA mattor i butiken!

Och inte nog med det!

Du får dessutom 10% rabatt på alla beställningsmattor!

___________________________________

2019-03-27

/korg-o-moblers-nt-2019-03-28-halvsida-1-3-fg.jpgNu drar vi igång vårens stora LAGERRENSNING och vi sätter "röda lappar" på ALLT I BUTIKEN!!!

Vår stora kampanj, som ger dig 10-15% rabatt på precis ALLT i butiken omfattar ÄVEN hela kök och till och med beställningsvaror, som till exempel soffor och fritidsmöbler!

Alltså - inget att tveka på! Kom ner hit till oss på Hospitalgatan och titta ut vad du vill ha till vårens bästa priser!

_________________________________

2019-03-01

/korg-o-moblers-nt-2019-02-22-ny-soffa.jpgKom och kika på vår sköna, gröna sammetssoffa! Man blir varm i hjärtat bara man ser den! Underbar!

Modellen går att få i 5 olika storlekar och utföranden, rak eller böjd, lång eller kort och så vidare!

Dessutom kan du matcha med tillhörande fåtölj.

Välj bland våra 100-tals tyger och beställ nu under vecka 9-10 så får du 1000 kr i rabatt om du vill komplettera med en fin matta!

____________________________________

2019-03-01

/korg-o-moblers-nt-2019-03-02-nytt-kok-8c.jpgKom in till oss i helgen - vi kör extra köks-öppet på lördag 2 mars mellan kl. 10.00-15.00 och på söndag 3 mars mellan kl. 12.00-15.00.

Hos oss får du friheten att anpassa ditt kök helt efter dina egna önskemål. Våra kök produceras i Östersund i Sverige - Svensktillverkat borgar för bra kvalité!
Vi hjälper dig hela vägen från idé, skiss, offert och fram tills du har ditt nya kök klart. Stort som smått, vi fixat allt!

Det är värt att titta in till oss och jämföra priserna!

...och så bjuder vi givetvis på gratis offert och en kokt med bröd!

___________________________________

2019-02-21

Nessessärer (ja, ordet betyder ju faktiskt "nödvändighet", fritt översatt...) är något vi kanske många gånger har mer nytta av, än vi tänker på. Ska du åka iväg? Kanske längtar du också bort till varmare länder nu mitt i vinterkylan? Eller hör du till dem som betvingar snön och åker norrut...eller drar du bara över helgen till ett varmt spa? Ja, hursom helst så passar då våra nya nessessärer i mjukaste sammet alldeles utmärkt! Det finns små till läppstift och större till hela badrumsskåpet, typ. Superfina!

Vi har också fått in läckra tavlor med svartvita fotografier med skönt retro-stuk. Storlekarna och motiven är många, kändisar, klassiska varumärken och tuffa bilar från förr - vilket motiv passar dig?

Välkommen in i vår butik och kika runt på allt nytt!

_____________________________________

2019-01-24

/korg-o-moblers-nt-2019-01-17-nytt-ar-nytt-kok.jpgVårljuset börjar skoningslöst titta in genom våra köksfönster nu....

Och ALLA skavanker syns på skåpsluckor och lådkanter igen! Nej, nu är det kanske dags att ta tag i det där med att byta ut köket?

Vi på KÖK I NORRKÖPING står redo att hjälpa dig hela vägen, från idé och tanke - till ditt helt färdiga kök! Vi jobbar med svensktillverkade STORSJÖKÖK från Östersund och garanterar bästa kvalité och flexibilitet i kökslösningarna vi presenterar.

Kom in till oss i butiken KORG & MÖBLER på Hospitalsgatan så hjälper vi dig glatt & gärna!

_______________________________________________

2019-01-14

Sammet står högt på trendtoppen just nu, och de finaste nyheterna är såklart klädda i skön, varm sammet i dammiga färger.

Kolla in den generösa soffan Gabriella i smaragdgrön sammet med en massa go'a kuddar att sjunka ner mot! Underbart!
Som soffan står i utställningen är den 260 cm bred och kostar 14.900 kr. Finns i olika utföranden från 12.900 kr.

Komplettera med stiliga pallar. Vi har den puderrosa, runda puffen med djuphäftad topp för 1.290 kr. Eller den stiliga, grå långpallen med prydnadsspikad kant. Perfekt vid fotändan på sängen kanske? Långpallen kostar 2.490 kr.

___________________________________________

2018-12-27

/korg-o-moblers-nt-2018-12-27-mellandagsrea-x-6-mod.jpgVälkommen till årets Mellandagsrea med röda priser på 

 • SOFFOR
 • MATTOR
 • PRESENTARTIKLAR

Nu är rätta tiden att passa på! 

Välkommen!

________________________________________

2018-12-17

/korg-o-moblers-nt-2018-12-14-presenter-halvsida.jpgKom ner till oss i mysiga Gamla Stan i Norrköping och handla dina julklappar! Vi har mycket att välja på, både stort och smått! Inredning när det är som bäst! Gå-borts-presenten eller den perfekta julklappen till ungdomarna som snart ska flytta hemifrån - här finns det du söker!

Klicka på annonsen här bredvid så kan du se några exempel på vad vi har i butiken.

Välkommen in till oss!

____________________________________________

2018-11-21

/korg-o-moblers-nt-2018-11-24-praktiska-lador.jpgEtt kök ska inte bara vara snyggt! Faktiskt tycker väl de flesta av oss att det allra viktigaste med ett kök är funktionen? Att lådor och skåp har den inredning som man behöver och att gångjärn, knoppar och handtag funkar som de ska. Annars står man där med ett irriterande vardagsbekymmer!
I våra svensktillverkade kök från Storsjökök i Östersund bygger vi in funktion i varje liten detalj, från de dämpade gångjärnen på lådorna och luckorna, till smarta inredningslösningar som höj- och sänkbara hyllplan och utdragbar strykbräda.

Vi löser de anpassningar du vill ha!
Kom in med dina önskedrömmar till oss! Vi skissar förslag, tar mått och ger dig en offert utan kostnad!

_______________________________________________

2018-09-10

/london-gra-lounge-vb.jpgDu vet väl att vi på Korg & Möbler har ett stort och bra sortiment av soffor?

Nu när kvällarna börjar bli mörkare är det skönt att dra sig inomhus igen, krypa upp i soffan med en god bok, fjärrkontrollen eller en mysig vän! Men, hur ser din soffa ut egentligen? Kanske dags att titta efter något nytt?

Kom in till oss i butiken och titta runt, provsitt och bläddra bland alla fina tyger som finns att välja på! Vi har massor av valmöjligheter, vad gäller din nya soffa!

Klicka på soffbilden och se våra soffor!

Välkommen!

_______________________________________________

2018-08-27

/nt-korg-o-mobler-2018-08-25-marknadsdagar.jpgNu rensar vi ut det sista av årets fritidsmöbler, ALLT SKA BORT!

Vi har också kanonpriser på ett par av våra mest populära soffmodeller - PASSA PÅ!

Och inte minst, en hejdundrande MATTREA!

Allt detta sammantaget gör att vi välkomnar dig till våra MARKNADSDAGAR mellan den 25 augusti - 1 september!

Så kom in i vår butik så bjuder vi på en kopp kaffe och glass från Bosses Glass!

____________________________________________________

2018-08-11

/lykta-1.jpgKvällarna är ju inte lika ljusa längra, hur gärna vi än vill hålla kvar sommarkänslan och sitta kvar utomhus ett tag till på nätterna. Så här har vi nu en riktigt fin och ganska hög stallykta för blockljus eller värmeljus som kommer att lysa upp i sensommarmörkret omkring dig! 

Vi REAr nu lyktan! PRIS: 429 kr!

(Ord. pris: 690 kr)

Välkommen in i butiken!

_____________________________________________

2018-08-11

/sideboard.jpgAbsolut tuffaste sidobordet har vi här i patinerad ek och svartlackad metall i ben och ram. Sidobordet har generös bredd och tre hyllplan. Den här möbeln ger hela ditt rum karaktär!

Välkommen in i butiken!

___________________________________________________

2018-08-11

/tvattset.jpgVi har fått in ett fantastiskt gulligt tvättset bestående av en vacker gammaldags kanna med tillhörande tvättfat i klassiskt delftblått, mönstrat porslin. Så vackert och helt rätt ute i torpet!

Vi har satt ett REA-pris på 490 kr för hela setet.

Välkommen in i butiken!

___________________________________________________

2018-07-26

/korg-o-moblers-nt-2018-07-26-solstolar.jpgAntingen du jobbar i sommarvärmen, eller badar och solar, så behöver du koppla av i en av våra härliga vilstolar med ställbara ryggar! Bara att luta dig tillbaka och slut ögonen!

Vi har mycket att välja på och här i annonsen ser du två exempel:

. Washington rottinggrupp:
NU 9.900 kr
(ord. 10.990 kr)
. Solsäng i lackat stål & tyg: 
NU 2.390 kr (ord. 2.790 kr)

___________________________________________________________

2018-07-16

/st001-azul_noche_-4-_granit.jpgAtt byta ut sin bänkskiva i köket kan göra en oändlig skillnad! Bort med den gamla slitna skivan och satsa på en ny fräsch! Vi har massor, massor av olika bänkskivor att välja bland, och vi skär naturligtvis till dem så det passar måtten i ditt kök!

Det finns egentligen fyra olika kvalitetskategorier bland bänkskivorna, laminat, massitv trä, granit/marmor och det nya formgjutna HI-MACS®, som är ett kompositmaterial med oändliga variationsmöjligheter i form och färg. Skarvfria bänkskivor och skulpterade ytor med integrerad diskho är en del av upplevelsen. HI-MACS®kallas också för ”Natural Acrylic Stone”. Ytan är sammetslen och suger inte åt sig smuts eller färg.

Den här veckan fokuserar vi på granit och marmor som är mycket tåliga material och de unika mönstren gör att din bänkskiva blir ensam i sitt slag. Marmor är ett klassiskt stenmaterial i konst och inredning; inte bara för att det är vackert utan också för att det är lättarbetat. Stenen drar inte åt sig smak eller lukt men kan vara känslig för fläckar. Med tiden får marmor en viss patina! 

Välkommen in i vår butik och botanisera bland alla våra bänkskivor!

_______________________________________________________________

2018-06-18

/korg-o-moblers-nt-2018-06-18-byt-utegrupp.jpgEn ny utegrupp på din altan eller i ditt uterum gör hela skillnaden! Unna dig själv att få njuta av den sköna sommaren med praktiska och bekväma utemöbler - möblera ute!

Det mest trendiga i sommar är just detta, att inreda uterummet så att ditt liv kan flyta mellan ute och inne, nästan gränslöst. Generösa soffgrupper (den på bilden heter LÄCKÖ och kostar 8.890 kr)  med pösiga dynor, ska inte bara väljas till vardagsrummet. Nej, nu kan du mysa till det lika bra på uteplatsen och utnyttja de ljusa långa sommardagarna! Eller varför sitta på trekvart och äta, när du kan köpa en generös och praktisk matgrupp som tål väder och vind och kanske har ställbara positionsstolar att luta sig bakåt i, efter en god måltid?

Beställ din utegrupp före Midsommar, så får du en stor, vacker bambulykta (värde 690 kr) utan kostnad!

/fritidsmobler-top.jpgKLICKA HÄR OCH SE ALLA VÅRA FRITIDSMÖBLER!

________________________________________________

2018-05-21

/nt-2018-05-22.jpgVi på Korg & Möbler välkomnar sommaren med ett STORT utbud av trädgårds- och fritidsmöbler! Vi har något för varje önskemål, stort eller smått, vitt, svart eller grått! Ja, där blev det ett litet rim!

I veckans annons kan du se ett litet urval av det vi har inne i butiken, och vill du se mer av dessa eller bläddra runt bland vårt fritidsmöbelsortiment så klicka på bilderna nedan!

Välkommen in i butiken!

Se ALLA våra fritidsmöbler-

KLICKA HÄR!

/raa-vinjett.jpg
Råå, rottingmöbel.

/glimminge-vinjett.jpg
Glimminge, cafégrupp.

/alabama-klar.jpg
Tennesse, däckstol.

https://images.staticjw.com/kor/9615/raa-vinjett.jpg
Fårö, korgmöbel.

/lacko-01-vinjett.jpg
Läckö, matgrupp.

/fg-mattias-i-hampton.jpg
Hmapton, konstrotting.

/aminne-utekok-6-vinjett.jpg
Åminne, utekök.
 

_____________________________________________

2018-11-30

/nt-gamla-stan-20018-11-30-korg-o-mobler.jpgVi firar Första Advent med 25% rabatt på alla mattor i vår stora mattavdelning! Passa på att fynda och gör fint hemma på golven inför julhelgen!

Vi deltar också i Gamla Stans julskyltningstävling, så du är också varmt välkommen att hämta din röstsedel hos oss! Och så hoppas vi förstås att du röstar på just oss!

____________________________________________________

2018-09-07

/nt-korg-o-mobler-2018-09-05-utemobler.jpgVisserligen knackar hösten på dörren, men det kan ändå vara smart att planera för nästa års sommarliv utomhus! Kom in till oss och fynda bland kvarvarande utemöbler till rena vrakpriserna!

Och för dig med uterum, är det ju ännu långt kvar på säsongen! Bättre priser hittar du aldrig på nya, fräscha utemöbler!

Välkommen!

_________________________________________

2018-04-03

/nt-2018-05-03-faro.jpgEn riktig klassiker, vår bästa "storsäljare", rottinggruppen "FÅRÖ", är efterlängtad och ett "måste" inför sommarsäsongen. En god bok, en kopp kaffe och det mysiga "knarret" från en äkta, gammaldags rottingmöbel, det är något visst det!

Här har du nu tillfälle att köpa "FÅRÖ"-gruppen med ett bord med glasskiva, två fåtöljer och en tvåsitssoffa med gräddfärgade dynor.

Allt detta kostar nu 5.990 kr.

Vi bjuder på montering och hemkörning inom Norrköpingsområdet!

________________________________________

2018-04-12

Nu börjar vårens nyheter att droppa in i butiken på Hospitalsgatan! Här har jag plockat ihop lite smått och gott, de stora utemöblerna väntar vi fortfarande på.

Kika här på en charmig och praktisk steghylla. Perfekt till dina kokböcker till exempel! Enkel att placera var som helst i och med att den är helt fristående! Den finns i vitt och ljusgrått.
Steghyllan kostar 1.990 kr.

Vi har också fått in några nya, lätta rottingfåtöljer, en i riktigt klassisk stil och en i en tuff 60-talslook med järnben!
Den godingen kostar 2.590 kr.

För uterum och altan har vi också några superfina bambukrukor i flera storlekar och för första fikat på terrassen, en ljuvlig lavendelbricka för bara 139 kr!

Vad väntar du på? Kom in och kolla i vår mysiga butik, vet jag!!!

 

______________________________________________

2018-04-06

/nt-2018-04-06.jpgNu har vi fått in en ny matgrupp till ett superbra kampanjpris. Detta är en liten nätt matgrupp som passar i även den lilla matvrån. Bordet mäter 120 x 80 cm plus att du kan fälla upp en klaff med ytterligare 40 cm. I gruppen ingår 4 vackra stolar med klassiskt kryss i ryggen, allt i vitlackat trä.

Vi bjuder på fri leverans och montering inom Norrköping!

Kampanjpris på 4 stolar och ett bord: 4.490 kr!

Välkommen in i butiken!

____________________________________________

2018-01-27

/london-vinjett.jpgVi har flera flexibla modeller på ihopbyggbara soffor, men nu fokuserar vi på LONDON, en av våra mest populära modeller!

Välj LONDON och du får mycket stora möjligheter att kombinera ihop delarna precis så som du vill ha dem. Du väljer bland flera olika sitstyper och former, olika ryggkuddar och du har dessutom flera olika armstöd att välja på. Allt detta gör att du kan skapa din helt personliga soffkombination! Lägg till detta alla våra fina tygval!

JUST NU 20% rabatt på soffmodellen LONDON!

_________________________________________

2018-01-17

/nt-2018-01-24-koksluckor-2a.jpgJavisst, januari och februari är mörka, kalla och långtråkiga månader, men nu hjälper vi dig att pigga upp ditt kök!

Att något så enkelt som att byta luckor och lådfronter i köket kan göra så mycket! Helt galet!
Vi på KÖK I NORRKÖPING är specialister på att anpassa och skräddarsy de förändringar du vill göra i ditt kök!

Passa på att beställa nya köksluckor och lådor nu i januari-februari. Leverans fixar vi innan påsk och betala behöver du inte göra förrän till midsommar! 

/matte-skapsdorr.jpgKom in till Mattias så hjälper han till att reda ut dina frågor och funderingar kring din renovering.
Du får dessutom kostnadsfri offert!
Tel. 0703-50 96 01 (Mattias direkt).

Kom ihåg; inga mått är special, ALLT ÄR STANDARD!

Välkommen!

_________________________________

2017-12-28

/nt-2017-11-28.jpg

SISTA DAGARNA - PASSA PÅ!

Kanske går du med en molande tanke i ditt huvud att det snart är dags att byta kök? Eller ska du kanske ge din älskade ett drömkök i julklapp....?

Då ska ni passa på nu i december! Vi erbjuder nu en decemberrabatt på  hela 20% på ALLA snickerierna till ert nya kök! Det innebär alltså att varje skåp, lucka och låda blir 20% billigare! 
Vi kommer sedan under januari-mars att leverera ditt kök efter ditt önskemål. Härligt va'?
Du vet väl att vi är totalentreprenörer för ditt nya kök? Vi sköter ALLT, om du vill, från idé till färdigt kök.

/matte-skapsdorr.jpgUtnyttja nu ledigheten i juldagarna till att skissa och fundera på hur ditt nästa drömkök ska se ut, kom sedan in till oss innan nyår och lägg din order så får du årets finaste rabatt på ditt nya kök! 

Ring Mattias direkt om du vill diskutera detaljer eller har frågor! Mattias tel: 0703-50 96 01. 

Välkommen!

_______________________________

2017-12-14

/nt-2017-12-15-julklappar.jpgVarför inte köpa julklappar som gör hemmet mysigare, vackrare och mer funktionellt?

Hos oss på Korg & Möbler kan du i lugn och ro provsitta, vrida och vända på det du funderar på att slå in i julpapper. Vi finns alltid till hands och ger dig goda råd på vägen om du vill!

Vår butik är fylld med stort och smått för hemmet, vi har lakan och sängkläder, mattor och lampor och vi har fåtöljer och matgrupper! Ja, vi har allt från stearinljus till bäddsoffor! Så nog kan du hitta dina julklappar hos oss!

_________________________________

2017-12-01

/nt-2017-12-01-mattor.jpg

Vi öser på med ännu fler erbjudanden inför ditt julstökande!

Vore det inte härligt med en ny fräsch matta tills släkten kommer hem till er i julhelgen? Första advent firar vi med att ge dig hela 25% rabatt på valfri matta från vår stora mattavdelning. Här finns ett stort sortiment av mattor för alla dina rum, plastmattor för kök, gångmattor för hall och massor av fina rumsmattor!

Första advent har vi extra söndagsöppet mellan kl 12 -15.
Välkommen in i butiken och fynda din favoritmatta!

________________________________

2017-11-30

/nt-2017-12-01-matgrupp.jpgVi har fått in ett parti matgrupper bestående av flera olika modeller. Vi kan nu erbjuda dig ett riktigt julklappspris på dessa! Se till exempel matgruppen ALICE här i veckans annons, en vitlackerad matgrupp i trä, där bordet mäter 95 x 180 cm, de sex stolarna är stoppade och klädda i sitsarna och där vi levererar hela härligheten hem till dig på plats i god tid innan jul!!!

Allt detta för 4.990 kr! Du tjänar 3000 kr!!!

___________________________________

2017-10-25

Bland det bästa med höstmörkret är ju att vi kan krypa upp i en djup fåtölj med en god bok. Kanske tända några ljus och hälla upp en rykande kopp te eller kaffe. Har du provat det någon gång? Oslagbart, eller hur?

Här har vi laddat upp med flera härliga fåtöljmodeller. Kom in och prova, vet jag! Dra upp fötterna, mys till det och lägg sedan din beställning hos oss! Vi har många modeller och tyger att välja på, så att du får din riktiga drömfåtölj!

Välkommen!

_____________________________________

2017-10-25

/nt-2017-10-24-mera.jpg

 

Denna veckan och nästa (alltså vecka 43-44) har vi en stor soffkampanj!
Kom in till oss och välj ut din soffa, så får du en matta på köpet!

Om du lägger din soffbeställning nu så får du hem soffan för jul, och din nya fina matta, såklart!

Vi har massor av flexibla soffor att välja på, många snygga tyger och framför allt har vi soffor för den ultramoderna såväl som för den som föredrar det mer klassiska snittet på sin soffa. Hos oss hittar du ett stort och flexibelt utbud!

Välkommen!

_________________________________

2017-09-11

/korg-o-moblers-nt-2017-09-05-utemobler.jpg

Sommarsäsongen lider mot sitt slut och vi väntar in höstens nyheter i butiken. Alltså måste vi göra plats och rear nu bort ALLA våra utemöbler med hela 40% rabatt!!!

Det kommer ju en sommar även nästa år, så gör ett riktigt fynd nu, kom in och välj din favorit, som du kan ha redan nu att njuta av en lång höst i, för att sedan ha på plats när första solstrålarna återvänder i vår!

Nu är det dags att passa på!
Nu är det tid att fynda!!!

____________________________________

2017-09-11

/nt-2017-08-11-kok.jpg

PASSA PÅ! NU KÖR VI IGÅNG HÖSTENS STORA KÖKS-KAMPANJ!

Välkommen in till oss på Korg & Möbler och beställ ditt nya kök nu i höst! Nu ger vi dig som beställer köksinredning för minst 50.000 kr ett val på tre mycket förmånliga värdecheckar!

Antingen kan du ta MÖBELCHECKEN och få köpa möbler ur vårt stora möbelsortiment för 15.000 kr!

Eller så väljer du GRANITCHECKEN och får en fin granitskiva för ett värde av 12.000 kr till ditt nya kök.

Eller så väljer du slutligen att ta MONTERINGSCHECKEN som ger dig fri montering av ditt kök på ett värde upp till 10.000 kr!

/matte-skapsdorr.jpgMattias Kleist hjälper dig med allt, hela vägen från idé, till färdigt kök!

PLATTA PAKET ELLER HELT FÄRDIGT KÖK - VALET ÄR DITT!

Erbjudandet gäller för dig som beställer ett kök för minst 50 000 kr hos oss före den 31 oktober 2017 och värdechecken kan användas fram till och med årets slut.

______________________________

2017-07-12

/trahinkar.jpgAtt få till det där lilla extra som skapar den rätta atmosfären är inte det lättaste. En del människor bara kan det, medan vi andra får se och lära, eller köpa oss lite "färdigfixat".

Här har vi fina saker att kombinera in i dina arrangemang, saker som passar både för den händiga och den som vill ha allt färdigt! De här fina trähinkarna är sådär lagom patinerade, romantisk allmogestil, perfekt för torpet! Eller att plantera "gå-borts-blomman" i!
Vi har extrapriser på massor av present- och dekorartiklar nu under sommarveckorna - så passa på!

Trähinkarna till exempel betalar du endast från 249 kr för.

Välkommen in i vår butik!

______________________________

2017-06-13

/nt-2017-06-12.jpgVI RENSAR FÖR NYHETERNA!

Passa på nu att ladda upp med fina accessoarer till ditt hem, eller varför inte fylla på i presenthyllan hemma i skåpet?
Nu rear vi ut allt i vårt "Presenthus" för halva priset!

Här finns blockljus, korgar, krukor, fat, speglar och massor av dekorativa föremål som gör ditt hem vackrare!

Välkommen!

_________________________________

2017-06-07

Nu drar sommarsäsongen igång och vi har laddat upp med massor av fritidsmöbler! Har du stort eller smått? Altan eller uterum, eller kanske en härlig balkong? Kom in och titta hos oss, vi har mycket att välja på!

 

 

_______________________________________

2017-05-28

/nt-2017-05-24.jpg

Vilken underbar start vi har haft på sommaren i år! Inspirationen flödar och vi vill leva vårt liv UTE!!!

Aldrig har väl utelivet varit så populärt och att inreda ute är den starkaste trenden just nu. Vi flyttar ut vår soffa och vårt vardagsrum, vi installerar hela köksfunktionen ute på altanen eller i uterummet och vi väljer att spendera all tid vi kan med vänner och familj ute i friska luften. Underbart!

Kom till oss och se vårt stora urval av kvalitetsmöbler för ditt ute-liv! Vårt charmiga utekök är årets succé! Vi har härliga matgrupper och sköna lounge-grupper för ditt sociala liv. 
Många av grupperna till kampanjpris JUST NU!
Fri leverans och montering inom Norrköping JUST NU!

Vill du läsa mer om våra fritidsmöbler? KLICKA HÄR!

 

__________________________________

2017-05-24

/fyndmarknad-maj-2017.jpg/fyndmarknad-maj-2017.jpgPassa på att fynda så det står härliga till!

Varje torsdag & fredag ställer vi ut våra marknadsbord utanför butiken och laddar upp med allsköns fynd. Det kan vara loppis och kuriosa, men även helt nya saker som vi köpt in från överskottslager och outlet. Varje torsdag och fredag nu under soliga och härliga sommardagar ställer vi ut borden. Ett blandat dignande bord för sommarens bästa fynd!

Välkommen! 

__________________________________

2017-05-10

/nt-2017-05-10-kok.jpgKÖKSKAMPANJ I MAJ 2017!

Om du vill skapa ett nytt kök, utan att byta hela köket, byt då luckor och lådfronter.
Under maj månad erbjuder vi GRATIS MONTERING vid köp av nya luckor.

Det går även bra att byta bänkskivor, kakel, vitvaror hos oss.

Vill du riva ut hela köket så går det också bra. Vi hjälper till med hela entreprenaden!

Oavsett hur mycket eller litet du vill ha hjälp med så är du hjärtligt välkommen in till oss för EN KOSTNADSFRI OFFERT.

Vid frågor/tidsbokning är du varmt välkommen att kontakta:
Mattias Kleist tel. 0703-509601

___________________________________

2017-05-05

/aminne-utekok-6.jpgNu längtar vi ut! Ut, ut ut!!!
Vi som bor här längst uppe i norra Europa har en inneboende drift att flytta ut hela vårt liv under sommarhalvåret, inte minst matlagningen och måltiderna!

Här kommer en lyxig och underbar kökslösning för dig som vill leva ditt sommarliv lite mer utomhus! Vårt tuffa och praktiska utekök, med en överkomlig prislapp!

Metallstommen har måtten 60x140cm och man kan välja på en slät, hel marmorskiva eller en skiva med hål i för en vask med kran. Hyllor finns som tillbehör, att hänga på ryggdelen.
Priset ligger på från 4.950 kr i grundutförandet och sedan bygger man på med tillbehören. Inte illa va'!?!

Det finns även en soffgrupp i samma serie.

Lev din dröm! Kom in till oss och titta!

 

_____________________________________

2017-04-27

/nt-2017-04-27-gamla-stan.jpgKREATIVA KÖKSLÖSNINGAR!

Nu längtar vi ut! Ut, ut ut!!!
Vi som bor här längst uppe i norra Europa har en inneboende drift att flytta ut hela vårt liv under sommarhalvåret, inte minst matlagningen och måltiderna!

Här kommer en lyxig och underbar kökslösning för dig som vill leva ditt sommarliv lite mer utomhus! Vårt tuffa och praktiska utekök, med en överkomlig prislapp!

Lev din dröm! Kom in till oss och titta!

___________________________________

2017-03-23

/ntm-2017-03-22.jpgVisst blir man lite prillig i det här vackra vårvädret!?

Även om temperaturen inte är så många grader över plussträcket och det är lite varannadagsväder, vill vi ju ta stunderna vi får med näsan upp mot solen så här års. Varför inte unna sig detta i vår nya, söta, tidlösa altangrupp FÅRÖ i naturrotting? Den knakar så där mysigt som rotting ska göra, den är lätt att flytta och hela gruppen levereras komplett, med två fåtöljer, en soffa, ett bord och alla dynor!

Allt detta för det fyndiga priset 5.490 kr!

Beställ din grupp redan idag!
Hemleverans i början av april!

______________________________________

2017-02-08

/nt-2017-02-03.jpgVi har fått hem ett parti kompletta matgrupper med ovala bord i storlek 95 x 200 cm och med sex stolar som ingår i priset.

Välj mellan de arbetade vita trästolarna med klädd sits i mörkgrått tyg. Rygg i sekelskiftesromantisk stil helt i trä i kryssmönster ovanför raka pinnar. Denna grupp är nedsatt 4000 kr och kostar 

NU: 4.990 kr komplett!

Det andra alternativet har helklädda stolar med mörkgrått, baraktigt tyg, med vitmålade ben. Knappar som dekor i ryggen.
Denna grupp är nedsatt med 3000 kr och kostar

NU: 3.990 kr komplett!

Fri hemkörning och montering bjuder vi på inom Norrköping!

________________________________

2017-01-27

/koksrenovering-1.jpg   /koksrenovering-2.jpg   /fardigt-kok-1.jpg

Går du i kökstankar? Kolla alltid med oss först!

Vi erbjuder totalentreprenad med; 

 • Mätning/planering av köket (vi ses först i butiken och sedan, om vi går vidare, tar vi en träff hemma i ditt kök).
 • Snickare, elektriker, rörmokare och målare finns att tillgå (offert lämnas på alla arbeten och ROT-avdraget på 30% räknas givetvis av).
 • Efter utfört arbete stämmer vi av så att allting känns ok för dig som kund. 

PASSA PÅ NU! UNDER JANUARI – FEBRUARI lämnar vi kostnadsfri offert på det du vill ha hjälp med!

KLICKA HÄR OCH LÄS MER PÅ VÅR HEMSIDA www.kokinorrkoping.se

_______________________________________

2017-01-11

/nt-2017-01-07-kok-en-spalt-vit.jpgMan behöver inte alltid byta ut hela köket vid en köksrenovering. Ibland kanske du kan spara stommar eller de skåp som fortfarande fungerar och är praktiska, medan det ger ditt kök ett riktigt lyft att t ex byta ut luckor och fronter, och ibland kanske bara byta handtag och knoppar!

Kom in till oss och låt dig inspireras! Vi guidar dig hela vägen till ditt drömkök!

________________________________________

2016-12-15

/korg-o-mobler-nt-2016-12-18-bn.jpg50% RABATT PÅ ALLA JULSAKER!

Passa på att blixtpimpa ditt hem för maxad julstämning! Hos oss kan du nu köpa julsaker till HALVA PRISET!

När du är klar med julstöket kan du sjunka ner på en varm ullig fårskinnspläls från svenska gårdar. Varm & go'!
Köp ditt fårskinn hos oss!

__________________________________

2016-12-08

Förutom att vi har ett stort sortiment av ljus och ljusstakar, har vi nu även fått in påfyllning på våra elektriska lampor! Vi har massor av fina bordslampor i olika storlekar och en hel hylla med fina, klassiska eller tuffa lampskärmar att matcha med. Inte minst våra populära fjäderskärmar - oemotståndliga!

Klaga inte på mörkret - tänd ett ljus istället!

 

______________________________________

2016-12-08

/nt2016-12-08.jpgNu avrundar vi vårt 30-årsjubileum med tre suveräna kupongerbjudanden och massor av extra fyndiga julpriser i butiken!
Klipp ut och ta med kupongen i NT idag, eller skriv ut den här från hemsidan (klicka på annonsen här bredvid, så får du upp en större bild att skriva ut).

Dags att julpynta!

Vi har också massor av trevliga och prisvärda julsaker som kan pryda ditt hem och skapa den där mysiga julkänslan du längtar efter. Kom in och låt dig inspireras!

_____________________________________

2016-11-18

/nt-2016-11-18.jpgNu maxar vi vårt 30-årsfirande och ger dig ett riktigt fint erbjudande inför julfirandet!

Tänk dig att sitta med familjen vid ett nytt, fräscht matbord med vita stolar i verklig Carl Larsson-stil på julaftonen! Nu är det möjligt för dig! Vi säljer denna treavliga matgrupp komplett, stort vitlackat bord med 6 matchande stolar, också de vitlackade och med klädd sitsdyna, för endast 5.990 kr. 

På köpet FÅR du en matchande, valfri matta (värde 1000 kr)!

Är det tunnt i plånboken nu före jul, så skjuter vi upp din betalning till januari, utan avgifter!

Välkommen!

 

______________________________________

2016-10-13

/nt-2016-10-13.jpgVi fortsätter vårt 30-årsfirande med ett spännande erbjudande! Vi har plockat fram trettio olika varor, från stort till smått, praktiskt till vackert och från lite dyrare till billigt. På alla dessa varor har vi sänkt priset till HÄLFTEN! 

HALVA PRISET PÅ 30 VAROR!!!

Kom in i butiken och leta bland prislapparna, kanske är just din favorit bland alla våra fina inredningsprylar med bland de trettio!

______________________________________

2016-10-07

Kom in och låt dig inspireras! 

Nu har det kommit in massor av nytt i butiken, bekvämt, praktiskt, trendigt eller dekorativt - valet är ditt!

 

___________________________________

2016-10-07

Vi är så glada att så många av våra trogna och härliga kunder har velat komma hit och fira vårt 30-årsjubileum! Så vi fortsätter vårt firande! Vi utökar vår jubileumskampanj under oktober också! 

Du får en värdecheck på 30 % av summan du handlat för i butiken och den värdechecken kan du handla för nästa gång du kommer hit, för den gäller fram till 2017-01-31!

Dessutom har vi fått in massor av nytt i butiken. Styla ditt hem inför hösten, skapa mys och trevnad med ljuslyktor, plädar, mattor, inredningsaccessoarer eller kanske till och med en ny fåtölj eller soffa från vår välfyllda butik?

Välkomna!

______________________________________

2016-09-05

/nt-2016-09-06.jpgVårt 30-årsfirande fortsätter och vi maxar nu med massor av nya, fräscha varor! För att inte nämna allt du kan lägga beställning på nu under kampanjen och också få din värdecheck på! Passa på att beställa matbord eller soffgrupp nu! Se prisexemplen i annonsen här bredvid! Galet bra, eller hur?! Och det fantastiska är att det t o m gäller på ditt nya kök om du bokar in det nu under kampanjen - det kan bli mycket pengar på din värdecheck att utnyttja till exempelvis ny matgrupp!

Erbjudandet gäller på ordinarie priser!

Välkommen!

___________________________________

2016-08-26

/tiles.jpgNu börjar höstens nya mattor att komma in i butiken!

Passa på att utnyttja vårt erbjudande i samband med att vi firar 30 år - köp en matta och få 30% i rabatt på nästa matta du köper! 
Vi har mattor för alla dina rum och behov, massor av nytt har kommit in nu, färger, kvalitéer och stilar - massor att välja på!

Ta med måtten på dina rum och kom in och kolla - VÄLKOMMEN!

 

_____________________________________

2016-08-25

/korg-och-mobler-koksannons-1-16del.jpgVi firar 30 år i september 2016!

Under den här tiden får du 30% mer på varje hundralapp du handlar för här i butiken! Det gäller sjävklart även för köken! Passar du på att lägga en order för ditt nya kök nu under vårt firande kan du alltså få tillbaka en bra slant att köpa till exempel nytt köksbord för! Handlar du för 100 kr, får du alltså 30 kr på en värdecheck från oss att använda till nästa köp! Värdechecken kan du utnyttja t.o.m. 2017-01-31. Passa på att fira med oss och att få mer för pengarna!
Dessutom bjuder vi dig på en kostnadsfri offert hela hösten när du går med kökstankar!

Du får 30% mer för varje hundralapp!

(Gäller alla varor med ordinarie pris!)

___________________________________

2016-08-11

/nt-2016-08-11.jpgSkolstart och nya kompisar? Kul att få ta ifatt efter sommarlovet med övernattningar hos bästa kompisen! Ett enkelt sätt att hysa nattgästerna är att köpa den lilla smidiga och flexibla bäddsoffan TENDER.
TENDER kan lätt bäddas upp och ger ett bäddmått på ca 150 cm bredd och 180 cm längd. Soffan som sådan mäter bredden 180 cm och 98 cm i djupet.
Finns i flera färger!

PASSA PÅ PRIS: 9.590 KR! 
(Ord. pris 12.900 kr).

Höstfynda även vår populära rottinggrupp LEICESTER.
Kom in i butiken och provsitt denna exklusiva, generösa klassiker. Det oslagbara priset just nu inkluderar en soffa, två fåtöljer, bord och alla dynor!

PASSA PÅ PRIS: 12.750 KR!
(Ord. pris 16.490 kr).

 

___________________________________

2016-07-02

/vaxholm.jpgDen här nostalgiska klassikern har nyss anlänt och vi kallar den för VAXHOLM. Här har du ett litet hopfällbart bord endast 70 cm i diameter och två klappstolar till, allt i vitmålat trä. Lätt och flexibelt att flytta runt där du vill ha dem, i solen eller i skuggan!
VAXHOLM är också perfekt för balkongen, nätt i formatet och smidig att vika ihop när utesäsongen är över.

Pris för ett bord med två stolar: 1.890 kr!

_________________________________

2018-01-19

/nt-2018-01-19-januarirea.jpgNu är vi inne i januari och branchens mässor kör igång uppe i Stockholm. Alltså dags att göra plats för lite nytt i butiken!

Vi drar igång årets stora JANUARI-REA med mellan 30-50% rabatt på massor av varor i butiken! Vi rear små möbler, lakan, köksredskap, presentartiklar, mattor och mycket, mycket mer. Kom förbi vår butik och fynda bland alla våra UTMÄRKTA VAROR!

VÄLKOMMEN!

 

 

_____________________________________

2018-03-01

/nt-2018-02-28-rea-40-procent.jpgNu är det dags! Vårnyheterna är på väg in i butiken och vi måste göra plats!

Kom till Hospitalsgatan och fynda som aldrig förr! Idag, torsdag (1 mars) rear vi ALLT* i butiken med 40% rabatt!
Här kan du fynda såväl mattor som vitrinskåp, fåtöljer och matbord! För att inte nämna presentartiklar, lakan, lampor och små praktiska möbler såsom skrivbord, byråar och soffbord! Passa på!

 

*Undantaget är endast köksavdelningen och vissa märkta varor.

Välkommen!

 

_____________________________________

Lägg till detta många olika tyger och färger att välja mellan!

Välj mellan en mängd kombinationer:

 • 7 olika armstöd. Se vilkan genom att KLICKA HÄR!
 • 2 olika armstödslådor för förvaring.
 • 1-, 2- och 3-sitsig modul.
 • Longchair.
 • 3 sitsbredder: 60cm, 75cm, 90cm
 • 2 sittsdjup: 56cm och 69cm
 • 3 olika mjukhet i sitsen.
 • 4 olika hörn.
 • 3 olika avslutningar.
 • 4 olika vinklar.

Extra tillbehör:

 • dekorativa detaljer som t. ex. armstödsskydd av trälameller.
 • öppningsbara mittarmstöd.
 • 2 olika nackstöd.

Mått: Klicka här och se alla modulmått!

 

__________________________________________________

2016-06-16

/nt-2016-06-16.jpgFram till Midsommar erbjuder vi nu extra bra priser på mängder av varor. Först ut nu har vi dels matgruppen SOFIERO med 6 stolar och ett stort matbord i vittlackerat trä, där ordinarie priset på 7.490 kr nu är ordentligt nedsatt till:

Kampanjpris: 5.900 kr!

För utelivet har vi också den gedigna och tåliga matgruppen SHABBY CHIC. Där säljer vi nu 6 rejäla korgstolar i konstrotting tillsammans med ett generöst bord, där ordinarie priset på 9.490 kr nu är nedsatt till helt fantastiska:

Kampanjpris: 7.900 kr!

Vi bjuder nu också på FRI LEVERANS & MONTERING fram till Midsommar!! PASSA PÅ!

 

_______________________________________________

2016-06-03

/akero-matgrupp.jpgHär har vi nu fått in en sådan fin liten matgrupp med klar retro-känsla! Man riktigt känner doften i köket av mormors pannkakor, ett minne från mitten av 60-talet, när man ser de här klassiska pinnstolarna och det välarbetade lilla runda bordet. Man bodde på mindre yta förr, så idag kanske det här bordet passar bäst i lusthuset eller i sommarstugan?

Hela matgruppen ÅKERÖ går på  4.890 kr, inkl. 4 stolar och ett runt bord med diametern 110 cm.

Gillar du även det vackra vitrinskåpet som syns bakom matgruppen kan du passa på nu! Det är nedsatt från 4.890 kr och kostar nu endast 4.290 kr.

Måtten på vitrinskåpet är:
Bredd: 85 cm
Höjd: 174 cm
Djup: 36 cm

 

__________________________________________________

2016-05-13

/nt-2016-05-13.jpgNu drar vi igång vårens stora soffkampanj! Beställ valfri soffa och lika valfritt tyg mellan den 14 - 31 maj så får du...

...10 - 20% rabatt!!!

Vi hjälper dig självklart att välja bland alla våra fina sofftyger så att du kan skräddarsy din soffa till just ditt hem!
Kom in i vår butik och provsitt och bläddra
här på vår hemsida, eller i kataloger i butiken - vi har massor att välja på!

Välkommen!

 

___________________________________________________ 

2016-05-04

/nt-2016-05-04.jpgVi har nu fått in riktigt fina och klassiska utemöbler i gediget trä för din altan eller ditt uterum! Kom in i vår butik och titta runt! Vi har nu massor av fina prylar som passar till att skapa ett riktigt mysigt och vackert rum ute, så att du kan njuta av vårens härligaste dagar! Lyktor, löpare, mattor, plädar, porslin och inte minst är vi experter på korgar och konstväxter.

Soffan VISBY i vitmålat trä, en riktig engelsk klassiker för endast 1.950 kr (ursäkta fel i annonsen i onsdags! :-(), så fin att ha vid husgaveln eller vid väggen i uterummet!


Eller kanske en annan underbar klassisker i sydstatsmodell, ALABAMA, vilstol med fotpall för endast 1.790 kr just nu!

VÄLKOMMEN!

_______________________________________________

2016-05-04

/nt-2016-05-04.jpgVi har nu fått in riktigt fina och klassiska utemöbler i gediget trä för din altan eller ditt uterum! Kom in i vår butik och titta runt! Vi har nu massor av fina prylar som passar till att skapa ett riktigt mysigt och vackert rum ute, så att du kan njuta av vårens härligaste dagar! Lyktor, löpare, mattor, plädar, porslin och inte minst är vi experter på korgar och konstväxter.

Soffan VISBY i vitmålat trä, en riktig engelsk klassiker för endast 1.950 kr (ursäkta fel i annonsen i onsdags! :-(), så fin att ha vid husgaveln eller vid väggen i uterummet!


Eller kanske en annan underbar klassisker i sydstatsmodell, ALABAMA, vilstol med fotpall för endast 1.790 kr just nu!

VÄLKOMMEN!

___________________________________________________ 

2016-04-28

/nt-2016-04-28.jpgNu börjar det riktigt klia i de gröna fingrarna och inspirationen rinner till. Glöm inte att vi på Korg & Möbler är specialister på korgar! 
Nu har vi fått hem fina korgar avsedda för plantering med plastskoning inuti, så du bara har att plantera kryddväxterna eller vårblommorna direkt i korgen! Härligt! Sådana korgar med blommor och kryddor kan man ha hur många som helst! Kom loss och börja odla!

Vi har korgar från 49 kr/st!

_______________________________________________ 

2016-04-08

/vit-spegel.jpgEn spegel reflekterar inte bara din bild utan fungerar också som en mycket trevlig inredningsdetalj som, rätt placerad, kan lätta upp ljuset i rummet och ge en förstorande effekt.

Vi har många fina speglar att välja bland, men bland de senast hemkomna finns de här:

Den vita spegeln mäter ca 75 x 105 cm och kostar 890 kr.

De silverfärgade speglarna finns i flera storlekar, den mindre är 70 x 90 cm stor och kostar endast 690 kr, medan den större är 80 x 140 cm stor och kostar 1.390 kr.

 

___________________________________________________

2016-04-08

/nt-2016-03-08.jpgNu ramlar det in nya, härliga trädgårdsmöbler i vår butik på Hospitalsgatan! Vår specialitet är ju korgmöbler och vi har nu möblerat upp med flera av våra populära rottinggrupper - kom in och kika! Sköna, klassiska, tåliga och älskade i generationer!

Den här veckan (gäller t o m 16/4) erbjuder vi HAMPTON SET för bara 6.900 kr. För det får du en mysig trädgårdsgrupp i amerikansk colonial-stil bestående av två fåtöljer med tillhörande fotpallar och dynor, och därtill ett fint litet bord (klicka på annonsen här intill och se hela gruppen komplett).

Till veckans erbjudande hör också däckstolen TENNESSEE, med inspiration från amerikanska södern (eller kanske atlantångarna...?). Den kan också kompletteras med valfri dyna.
Däckstolen TENNESSEE kostar nu 1.790 kr!

Välkommen!

___________________________________________________ 

2016-03-23

/nt-2016-03-19.jpgÅhhh, vad det kittlar i blodet när vårsolen tittar fram - man vill bara ut, ut, ut!
Så hur har du det egentligen med dina fritidsmöbler? Är det inte dags att kolla på lite nytt till balkongen, uterummet eller solhörnan nu när det är så skönt att ta med en kopp ut och sticka näsan mot solen?

Vårens nya fritidsmöbler har börjat komma in till butiken - KOM & TITTA!

Ja, som sagt, vi har blivit lite vårprilliga här nere på Hospitalsgatan, så vi har buntat ihop en bukett med attraktiva rabatt-varor.

Du får 20% rabatt på alla dessa annonsvaror!
Gäller veckan ut. Klicka på annonsen här bredvid så ser du en större bild av den!

_____________________________________________________ 

2016-03-07

/nt-2016-03-07.jpgNu kör vi igång vårens stora köks-kampanj, och som vanligt ger vi dig som köks-kund två attraktiva alternativ:

ERBJUDANDE 1 - FÖR DIG SOM VILL BYTA HELA KÖKET:
Du får en valfri granitskiva till din nya köksbänk på köpet!
(Maxvärde på granitskivan är 25 000 kr).

ERBJUDANDE 2 - FÖR DIG SOM VILL BYTA LUCKOR & LÅDOR:
Behåll dina gamla skåpstommar, så bjuder vi på monteringen när du fräschar till ditt kök med nya fronter.

Passa på nu - kampanjen pågår under mars och april 2016!

 

_________________________________________________________ 

2016-02-22

/p1050564.jpgDen här söta lilla hyllan kan du ställa precis var som helst där du vill ordna ett fint arrangemang eller bara fixa en avlastning!

Ställ den vid altanutgången med vårens lökväxter i fina glas och krukor, eller varför inte i badrummet, med väldoftande tvålar och några vackra handdukar? I köket passar den också med favoritkokböckerna snyggt staplade...

Ja, den här lilla hyllan pryder sin plats och är dessutom flexibel och praktisk!

JUST HEMKOMMEN! PRIS 790 kr!

________________________________________________________ 

2016-02-17

/nt-2016-02-17.jpgNu är det dags att vårstäda i butiken och alla överblivna stommar, luckor, hurtsar, bänkskivor, frysskåp och micro rear vi nu bort för upp till 80% rabatt! Perfekt tillfälle för dig att komplettera till kök eller förråd med det där extra skåpet!
Glöm inte att tänka till på sommarstugan! Det är ju snart dags att öppna upp för säsongen, och vad var det nu du behövde skaffa dit ut?

Kom och kolla - massor av fynd att göra - upp till 80% rabatt!

_____________________________________________________________________________________________

 2016-01-25

/matbord.jpgVisst är det underbart att kunna samla familjen runt ett nytt, stort matbord med sköna stolar att sitta länge på? Ja, vill du fräscha upp er matplats så är du välkommen in till oss för att provsitta och beställa en ny matgrupp nu!
Vi erbjuder nu fina fyndpriser på just våra matgrupper - så PASSA PÅ!

Till exempel säljer vi nu matgruppen SOFIERO med bord och 4 stolar för 4990 kr. En charmig matgrupp med fina detaljer i romantisk 1900-talsstil. Vill du ha ett större bord går SOFIERO att få med plats för sex stolar och kostar då 6490 kr.

Och vi bjuder på fri hemleverans och montering,
det vill säga, allt på plats i ditt matrum!

Se fler matgrupper - klicka här!

_____________________________________________________________________________

2015-12-15

/nt-2015-12-16.jpgNu räknar vi dagarna fram till jul och det är hög tid att plocka fram julpyntet och få till det där extra stämningsfulla hemma i väntan på tomten!

/jupynt-arrangemang.jpgVi ger dig chansen att förnya och förstärka julkänslan därhemma och rear bort

 

ALLT JULPYNT I BUTIKEN med 50% rabatt!!!

_____________________________________________________________________

2015-11-30

Än finns möjligheten att få hem nya soffor till jul, och varför inte maxa julstämningen med två underbara, julröda, klassiska 2-sitssoffor? Vi säljer nu av ett par soffor direkt ur vår utställning: Perfekta att ställa framför öppna brasan, nätta i formatet och klädda med ett slitstarkt plyschtyg.

Vi sänker nu priset på dessa två utställningssoffor med utgående tyg och bjuder på fri hemkörning!

NU ENDAST 3.500 kr/st!

PASSA PÅ!

 

____________________________________________________________________________________

2015-11-30

/adventsstjarna-vit.jpgNu kom det en frostknäpp, och genast känner vi oss lite mer inspirerade att börja fixa och pynta inför kommande helger. Nu först kommer ju Advent och det är dags att plocka fram Adventsljusstakarna och alla ljusslingorna. 

I år har vi den här extra fina metallstjärnan i antikfärgat silver eller vitt med elljus i. Den strålar precis som berättelsens stjärna, och är lika fin att ha på sidobordet vid väggen, som i fönstret! Vackrare kan det inte bli!

Vi har också små roliga och fina presenter och dekorationer till dig själv eller som en uppskattad "gå-borts-present".

Välkommen in i vår butik, titta runt, handla & låt dig inspireras!

 

 

__________________________________________________________________________ 

2015-11-11

/nt-2015-11-11.jpgHösten har kommit med en helt ny och färgstarkare trend på de nya mattorna vi har fått in i butiken. Härligt formstarka mönster gör höstens nya mattor till smycket i ditt rum och vi låter nu mattan sätta intrycket du vill skapa i din inredning.

Just nu ger vi dig 10% rabatt på alla mattor!

Och passa på att gå med i NT's Bonus Extra-klubb så får du 9 st extra bonuspoäng (10 st poäng ger dig möjlighet att utnyttja ditt bonusbelopp!) hos oss när du handlar en matta!

Läs mer om våra mattor på vår matt-hemsida! KLICKA HÄR!

_______________________________________________________________________________________ 

2015-11-05

/nt-2015-11-06.jpgI ett vitrinskåp kan man sätta vackra saker som man är lite extra rädd om. Fina vaser, gammalt, skört porslin eller samlingen av udda snapsglas, till exempel!
Men man kan också ha det som ett vackert blickfång, för vad man än ställer däri, så blir det absolut finare - om det så bara är pärmarna med betalda räkningar!

Så välkommen in till oss och lägg din beställning på ett av våra vackra vitrinskåp eller på en av våra praktiska byråer med traditionella utdragslådor, också en oslagbar förvaringslösning!

Just nu: fri hemleverans vid beställning fram till och med 15 november 2015.

_______________________________________________________________________________

 2015-10-27

/nt-2015-10-28.jpgMen vore det inte roligt att få nya soffor till jul?

I så fall ska du komma in till oss och provsitta våra nyhemkomna soffor och bestämma dig bums! För nu är det sista chansen för att vi ska hinna få hem din soffa i tid före julhelgen.

Här i annonsen visar vi denna veckan även den nätta och populära modellen MERCUR i både 3-sits och 2-sits.

Självklart får du hela nästa vecka ta del av vårt finfina erbjudande med oktoberrabatten på 10-20% på ALLA soffor!

Så passa på! 

_______________________________________________________________________________

2015-10-02

/nt-2015-10-02.jpgÅh, vad härligt att få krypa upp i soffhörnet med en god bok nu när kvällarna blir kyligare och mörkare!
Till detta behövs kanske en ny soffgrupp! Tro mig - det blir ännu skönare i en NY soffa! ;-)

Kom in och titta på mycket nytt, alldeles nytt hemkommet och vill du beställa, så får du nu under oktober månad mellan 10 - 20% rabatt på ALLA soffor, vilken du än väljer!

MANHATTAN 3-sits, har duntopp (alltså pösigt, mjukt dun ovanpå en kallskumskärna i plymåerna). Lite tuffare, fräsigare och ljuvligt ljust,ljust grå, klädd i tyget SOFTLEN för specialpriset 12.590 kr (ord. pris 14.900 kr). PASSA PÅ!

_____________________________________________________ 

HEM

I vår butik finner Du ett brett sortiment av kök, möbler, mattor, presenter och inte minst korg! Välkommen att provsitta, titta och känna, vi finns här för att hjälpa Dig att hitta rätt!

Vi är ett familjeföretag och vår mysiga butik ligger på Hospitalsgatan 12, i Norrköpings gamla stadsdel. Företaget bildades 1986, så efter snart 30 år i branschen har vi bred erfarenhet och kan erbjuda våra kunder den bästa servicen.

____________________________________________________

2015-11-18

/nt-2015-11-18.jpgSkulle det vara mysigt att fira jul med hela familjen samlad runt ett nytt, stort matbord med sköna stolar att sitta länge på? Ja, i så fall är du välkommen in till oss för att provsitta och beställa en ny matgrupp nu denna veckan!
Vi erbjuder nu fina fyndpriser på just våra matgrupper - så PASSA PÅ!

Till exempel säljer vi nu matgruppen SOFIERO med bord och 4 stolar för 4900 kr. En charmig matgrupp med fina detaljer i romantisk 1900-talsstil.

Och vi bjuder på fri hemleverans och montering, det vill säga, allt på plats i ditt matrum!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_____________________________________________________________

2015-09-30

Åh, vad härligt att få krypa upp i soffhörnet med en god bok nu när kvällarna blir kyligare och mörkare!
Till detta behövs kanske en ny soffgrupp! Tro mig - det blir ännu skönare i en NY soffa! ;-)

Kom in och titta på alldeles nyss hemkomna MANHATTAN! Lite tuffare, fräsigare och ljuvligt ljust,ljust grå!

MANHATTAN 3-sits, har duntopp (alltså pösigt, mjukt dun ovanpå en kallskumskärna i plymåerna) och här i butiken tyget SOFTLEN för specialpriset 12.590 kr (ord. pris 14.900 kr). PASSA PÅ!

 

 

___________________________________________________________________

 2015-09-15

/nt-2015-09-11.jpgPassa på nu!

Nu kör vi sista rycket med fantastiska rabatter på kvarvarande sortiment av grupper för altan och uterum, parasoller och dynor och en hel del annat som ska bort innan hösten. 

Än finns guldkorn kvar!

Tag chansen att fynda till 50 - 70% rabatt!!!

_________________________________________________________________

2015-08-19

Vi har ju många små fina, praktiska möbler i vårt sortiment som vi vill slå ett slag extra för! Det är den där typen av möbler som fyller ut tomrummet, ett litet smycke eller bara en sådan där skön praktisk lösning som man letat efter länge.

Nu har vi t ex fått in det här söta sängbordet med en liten utdragbar låda och en tidningshylla under. Nätt och fint för endast 690 kr!

Vi har också den här trevliga fönsterspegeln i storlek 64 x 104 cm, som passar utmärkt på skänken med två dörrar och två lådor. Lyser upp vilket rum eller hall som helst!
Spegeln kostar nu 1.390 kr (ord. pris 1.590 kr) och skänken kostar nu 3.990 kr (ord. pris 4.490 kr).

Välkommen in till oss när du söker "det där lilla extra"! 

 

______________________________________________________________ 

2015-08-19

/nt-2015-08-19.jpgVi fortsätter vår SommarRea på fritidsmöblerna i butiken och erbjuder här denna sköna klassiker. En vitmålad träsoffa med designrötterna i den engelska drömträdgården. Den här tidlösa soffan passar var som helst! Varför inte invid husväggen, lite i lä där kvällssolens sista strålar når, eller mitt på gräsmattan, för sköna pratstunder?

Passa på nu, vi säljer den för bara 1.490 kr!

____________________________________________________________

2015-08-14

/nt-2015-08-17.jpgNu säljer vi ut de sista fritidsmöblerna för säsongen! Mycket av det bästa finns kvar att fynda, till exempel matgrupper med stolar i praktisk konstrotting, snyggt och lättskött!

Passa på att njuta av sommarens sista sol i ny utemöbel!

Välkommen in och titta!

 

______________________________________________________

2015-07-06

/nt-2015-07-07.jpgFräscha till i sommarstugan eller i båten! En ny matta gör underverk!
Under juli månad kör vi en sommarkampanj i vår mattavdelning
- ALLA MATTOR 20% RABATT!
Vi har fått in nya fina sommarmattor i maritimt inspirerad bomull och i värmande ull.

Titta gärna mer på vår speciella hemsida för mattorna! KLICKA HÄR!

 

________________________________________________________________

2015-06-27

/nt-2015-06-29.jpgMed lite god vilja kan vi nog ana att sommarvärmen snart är på gång i SMHIs långtidsprognoser, så nu kan det äntligen bli av att sitta långa, varma sommarkvällar i en ny möbel ute på altanen! Eller dags att flytta ut måltiderna och "äta ute" vid en fräsch ny matgrupp?

Kolla till exempel in vår söta lilla rottinggrupp - passar på vilken veranda som helst! Du får en tvåsitssoffa, två fåtöljer, bord med glasskiva och dynor! Allt detta för 4.890 kr (ordinarie pris 6.490 kr).

Och för utemiddagen, sitt skönt och länge i BOSTON matgrupp, med sex härliga konstrottingstolar, lättskötta och praktiska. Bordet är generöst, 200 x 90 cm och ingår (tillsammans med de sex stolarna) i priset 7.890 kr (nedsatt med 2000 kr från 9.890 kr, som är det ordinarie priset!). PASSA PÅ!

VÄLKOMMEN IN I VÅR BUTIK OCH PROVSITT!

_______________________________________________________________

2015-05-20

Nu när vi börjat städa ur våra sommarstugor inför sommaren skulle det väl kännas extra fräscht att byta ut några av de gamla mattorna till nya?

Vi har just fått hem många nya röllakansmattor i fin ull, lättskötta, tåliga och varma och sköna för bara fötter!
För sommarstugan har vi också glada, roliga och praktiska plastmattor eller trasmattor att välja på.

Kom in och titta! Det kan vara billigare än du tror att skapa stor förändring i din sommarstuga!

Klicka här för att gå vidare till vår hemsida "Mattor i Norrköping" och läs mer om våra mattor!

 

 

____________________________________________________________

2015-04-29

Vi har ju med åren blivit lite av specialister på fritidsmöbler för de små utrymmena, såsom balkongen eller den lilla altanen. Vi har nu fått in ett par storsäljare i butiken igen inför säsongen och mer finns! Hittar du inte det du söker har vi även stora möjligheter att ta hem efter dina önskemål på beställning! Både stora och små fritidsmöbler...

Här visar vi nu två riktiga klassiker; Det här trevliga cafébordet med två klappstolar och du betalar endast 1.890 kr för hela gruppen. Modellen kallas VAXHOLM och den här och nästa vecka bjuder vi på fri hemleverans och montering!

Vi har även fått in en gammal favorit, rottinggruppen FÅRÖ. Där ingår en soffa, två stolar, ett bord med glasskiva, och dessutom dynor till alla sittplatser för endast 5.290 kr!

Kom in i vår butik och titta och provsitt!

VÄLKOMMEN!

______________________________________________________________

2015-04-29

/nt-2015-04-29.jpgVilken härlig vår vi har haft så här långt! Varm sol och blommor och skir grönska överallt!

Det riktigt kliar i de små gröna fingerstumparna att börja inreda balkong, uterum och altaner för att hinna ta vara på de värdefulla solstrålarna nu när de äntligen kommer!
Kom in till oss och titta på nya fritidsmöbler, vi har både stort och smått för att göra ditt uterum riktigt mysigt och hemtrevligt!

Vecka 18 - 19 (27 april - 9 maj) bjuder vi på fri hemtransport och montering, så passa på!

ÖPPETTIDER RUNT 1:A MAJ:  
Valborgsmässoafton   10.00 - 17.00
Fredag 1 maj STÄNGT!
Lördag 2 maj 10.00 - 14.00

 

 

 

 

VÄLKOMMEN!

_______________________________________________________________

2015-04-10

/nt-2015-04-11.jpg

Nu drar vi igång vårens stora kökskampanj för dig som börjar fundera på det här med att det ju vore smart att passa på att fixa till köket innan möjligheten till det förmånliga ROT-avdraget försämras vid nästa årsskifte!
För er har vi nu tre fantastiska erbjudanden som samtliga gäller vid köp av kök för över 60 000 kr:

Välj det som passar dig bäst!

* Få en gratis granitskiva till din nya diskbänk! Välj fritt bland alla våra granitskivor ur prisgrupp 1!

* Få 30% rabatt på alla vitvaror från Siemens eller Bosch!

* Få en check värd 10 000 kr att handla möbler, mattor eller annan inredning för i vår möbelbutik! Ja, varför inte en ny matgrupp till det nya köket?

Och oroa dig inte för allt jobb eller en massa strul vid kökbytet! Vi hjälper dig hela vägen, från att rita upp, till helt färdigt kök! 

 

______________________________________________________________

2015-03-06

Nu har jag fotat våra nyputsade, fina skyltfönster! 
För dig som inte hinner komma hit i helgen, här är en smygtitt på nyheterna vi ställt ut i skylten nu!

Det blir lite blänk i glaset (det är ju som sagt så nyputsat nu ;-)!) så det var svårt att få riktigt bra bilder, men en av bilderna är i en klass för sig.... min selfie!
Ja, hur som helst - välkommen in och kika!

 

______________________________________________________________

2015-03-04

Ja, nu har vi putsat och fejat i skyltfönstren efter förra veckans utförsäljning. Nu har vi gjort fint med de första av vårens nyheter i butiken!
Kom och kika in, vet jag!

I fönstret ser du bland annat det nya fräcka smidesbordet i "industrilook", som jag skrev om härom dagen - kom och se det i verkligheten!
Vi visar även den nya tresitssoffan AVENSIS (som jag inte har hunnit fota än, men som ser ut så här i tillverkarens katalog). Den går att få i många olika tyger och finns att komplettera med både tvåsits, fåtölj och som vinkelsoffa. Mycket flexibelt och härligt - kom och provsitt!

 

 

_______________________________________________________

2015-03-02

Nu har vi fått in lite läckra möbler i svart metall, tillverkade i rå industrilook och jättefräcka att sätta in som en oslipad diamant i inredningen - ett smycke som poängterar stilen! Hur coolt som helst till köket, hallen eller varför inte i växthuset/uterummet? (Är det bara jag som börjar få vår-vibbar?).

Kom in och titta och känn - brutalt läckert!

 

_______________________________________________________

2015-02-20

Det är ju inte varje år sportlovet bjuder på soliga, gnistrande, vita vinterdagar....
Nej, planera för plan B: En varm kopp choklad (termos behövs inte!) intags i nya favoritfåtöljen istället!

Här har vi just fått in charmiga retrofåtöljen ZACK med svartlackade armstöd i trä, här klädd i modefärgen för våren, turkost. Tyget heter MONDO och klädd i det här tyget kostar ZACK 3 290 kr. Priset kan variera något beroende på vilket tyg du väljer. Men det finns många tyger i flera fäger att välja på!

Välkommen in och provsitt!

 

 

____________________________________________________________

2015-02-20

Nu har vi fyllt på med nya kuddar i fräscha färger! Kom in och kolla på något färgglatt och läckert att pigga upp din soffa med. Väldigt snyggt att kombinera flera färger eller matcha mot en enfärgad. 

Vi säljer kuddvaren separat eller inklusive innerkudde - vilket du vill och behöver!

Kuddvar kostar 89 kr/st och med innerkudde blir priset komplett 179 kr/kudde. De enfärgade kostar 149 kr/st inklusive innerkudde, enbart kuddfodralet, enfärgat kostar endast 59 kr/st!

2015-02-18

/fg-butik-exterior.jpgNu rumsterar vi om i våra fönster och erbjuder denna veckan 30% rabatt på de artiklar som står i fönstren nu. Kom förbi och titta! Kanske hittar du något riktigt fint som du vill passa på att fynda - direkt ur skyltfönstret!

 

 

 ____________________________________________________________

 2015-01-30

/matgrupp-brisbane.jpgFrån och med idag och två veckor framåt ( t. o. m. den 14 februari) erbjuder vi fri hemleverans och montering, det vill säga: Allt på plats, klart och färdigt, när du köper en ny matgrupp. Passa på att byta ut de gamla rangliga matstolarna och det skavda matbordet och satsa på en ny fräsch matgrupp till våren!

Som ett exempel säljer vi nu matgruppen BRISBANE med fyra stolar och ett bord med uppfällbar tilläggsskiva för endast 4.4090 kr! Kolla in flera av våra matgrupper genom att klicka HÄR

 

Betala lite nu och resten sen!
Du vet väl att vi alltid kan erbjuda förmånliga delbetalningsalternativ?

Välkommen in i vår butik!

____________________________________________________________________

2015-01-15

/nt-2015-01-16.jpgNu när dina nyårslöften ska infrias, kanske det vore skönt att vila bort träningsvärken i en riktigt generös och härlig, byggbar storsoffa. Tänk dig att kunna dra upp benen i en divanmodul eller kura ihop sig med resten av hela, stora familjen i en halvmånformad 8-sitssoffa! 
Nu i januari ger vi dig 10% rabatt om du beställer din drömsoffa av modellerna La Paz och London Symphoni. Många olika moduler och möjlighet att skapa dina egna kombinationer samt att välja vilket tyg du vill. Yttersta flexibiliteten!

Som sagt: 10% rabatt under januari plus att vi bjuder på hemköring och montering. 
(Är kassan snål nu i januari har vi även förmånliga delbetalningsupplägg!)

Och pssst! Vi har två soffor i butiken! Först till kvarnen får köpa dessa till halva priset!

 

_________________________________________________________________________ 

2015-01-06

/fg-lopare-1x2.jpgJulen har varit lång och många av oss har haft extra ledigt i år. 
Vi hoppas att alla våra kunder har njutit av god mat, glada vänner och slö och skön ledighet!

Kanske känns det ändå som om man nu vill locka fram vårkänslorna och snart nog städa ut julen?
Kom in till oss och titta på våra fina bordlöpare i fräscha vårfärger!

Löparna på bilden kostar 149 kr/st och kan få vilket vinterfruset hjärta som helst att slå lite extra om man kombinerar med en frasig bukett tulpaner i favoritvasen!

Välkommen!

___________________________________________________________________ 

2014-11-28

/matgrupp-brisbane.jpgVore det inte härligt att ha ett nytt matbord med fyra fina stolar att samla familjen kring till jul?
Passa på nu då vi erbjuder matgruppen BRISBANE till Adventspriset 4.490 kr! Bordet kan göras större med hjälp av en nedvikbar skiva, så du kan duka för upp till 6-8 personer runt bordet. Bara att grilljera skinkan och duka upp!

Välkommen in (och ursäkta ombyggnadsröran, vi fortsätter ombyggnadsrean med -10% på ALLT i butiken)!

________________________________________________________________

2014-11-10

/korg-och-mobler-silkesmattor1.jpg   /en-kopp-te.jpg   /fg-molly-soffa-turkos-frilagd.jpg

Nu stundar nya tider, och några förändringar är på gång, i vår butik på Hospitalsgatan i Norrköping!
Vi kommer att få in en hyresgäst i en del av vår butikslokal, och inför att de flyttar in vid årsskiftet kommer vi att dra igång en ombyggnad som innebär att vi delar av lokalen i en större del för vår butik, och en mindre del (på den högra sidan av butiken, där mattorna finns nu) till den nya hyresgästen.

Detta gör att vi genast måste göra plats bland våra lagermöbler och därför erbjuder vi under ombyggnadsperioden
(november 2014) följande rabatter om du vill passa på att fynda och göra fint hemma före Advent- och Julhelg!

 • 10% på möbler
 • 20% på mattor och sidenväxter
 • 25-50% på presentartiklar

 VÄLKOMNA TILL VÅR OMBYGGNADSRÖRA!

 

________________________________________________________________

2014-11-02

/nt-2014-10-30-mollysoffa.jpgVi vill verkligen se till att du får en ny härlig soffa att sitta och mysa i till jul i år! Därför ger vi dig nu 500 kr för din gamla soffa som en rabatt när du köper en ny från oss!

Vi kommer såklart hem med din  nya soffa, monterar den och ställer den på plats, så allt blir tiptop innan årets största helg närmar sig.
Vi har mycket hemma i butiken att titta på och provsitta i, men sen kan du ju beställa precis det tyg och vilken färg du vill!

Missa inte det här unika erbjudandet utan kom in och köp din soffa redan NU!

 

_______________________________________________________________

2014-10-10

/ullmattor-1l.jpgIdag (fredag) och imorgon (lördag) lämnar vi 25% rabatt på alla ullmattor! Varför inte passa på och komma in och titta hos oss, vi har fått in massor av fina nyheter! Varmt och skönt att gå på nu när höstkalla kvällar börjar kännas i huset!
Ull är en mycket bra naturlig fiber att använda i mattor eftersom den är naturligt smutsavvisande, känns både varm men faktiskt också sval och är alltid skön mot fötter och hud. Den är också mycket slitstark och har därför använts till mattor och filtar i tusentals år. En bra investering för lång tid framöver, alltså!

Ullmattor, och alla andra fina mattor vi säljer, kan du läsa mer om på vår speciella hemsida för mattor: www.mattorinorrkoping.se!

__________________________________________________________________________

2014-05-28

/fg-mattias-i-hampton.jpgHär ser ni en bild på Korg & Möblers egna "Top Model", Mattias, som sitter i nyhemkomna rottingfåtöljen HAMPTON.
Perfekt att vila sig i form i inför helgen... egentligen bara paraplydrinken som fattas på bilden!

Köp ett komplett set innehållande två fåtöljer + 2 fotpallar + ett bord för endast 6.900 kr, så kör vi hem det åt er och ställer det på plats!
Pris för modellen som sitter i fåtöljen enl. ök. ;-)