Aktuellt

Byt utegrupp!

18 jun 2018

/korg-o-moblers-nt-2018-06-18-byt-utegrupp.jpgEn ny utegrupp på din altan eller i ditt uterum gör hela skillnaden! Unna dig själv att få njuta av den sköna sommaren med praktiska och bekväma utemöbler - möblera ute!

Det mest trendiga i sommar är just detta, att inreda uterummet så att ditt liv kan flyta mellan ute och inne, nästan gränslöst. Generösa soffgrupper (den på bilden heter LÄCKÖ och kostar 8.890 kr)  med pösiga dynor, ska inte bara väljas till vardagsrummet. Nej, nu kan du mysa till det lika bra på uteplatsen och utnyttja de ljusa långa sommardagarna! Eller varför sitta på trekvart och äta, när du kan köpa en generös och praktisk matgrupp som tål väder och vind och kanske har ställbara positionsstolar att luta sig bakåt i, efter en god måltid?

Beställ din utegrupp före Midsommar, så får du en stor, vacker bambulykta (värde 690 kr) utan kostnad!

/fritidsmobler-top.jpgKLICKA HÄR OCH SE ALLA VÅRA FRITIDSMÖBLER!

Trädgårdsmöbler i Gamla Stan i Norrköping!

21 maj 2018

/nt-2018-05-22.jpgVi på Korg & Möbler välkomnar sommaren med ett STORT utbud av trädgårds- och fritidsmöbler! Vi har något för varje önskemål, stort eller smått, vitt, svart eller grått! Ja, där blev det ett litet rim!

I veckans annons kan du se ett litet urval av det vi har inne i butiken, och vill du se mer av dessa eller bläddra runt bland vårt fritidsmöbelsortiment så klicka på bilderna nedan!

Välkommen in i butiken!

Se ALLA våra fritidsmöbler-

KLICKA HÄR!

/raa-vinjett.jpg
Råå, rottingmöbel.

/glimminge-vinjett.jpg
Glimminge, cafégrupp.

/alabama-klar.jpg
Tennesse, däckstol.

https://images.staticjw.com/kor/9615/raa-vinjett.jpg
Fårö, korgmöbel.

/lacko-01-vinjett.jpg
Läckö, matgrupp.

/fg-mattias-i-hampton.jpg
Hmapton, konstrotting.

/aminne-utekok-6-vinjett.jpg
Åminne, utekök.
 

Vår mest populära rottinggrupp här igen!

3 maj 2018

/nt-2018-05-03-faro.jpgEn riktig klassiker, vår bästa "storsäljare", rottinggruppen "FÅRÖ", är efterlängtad och ett "måste" inför sommarsäsongen. En god bok, en kopp kaffe och det mysiga "knarret" från en äkta, gammaldags rottingmöbel, det är något visst det!

Här har du nu tillfälle att köpa "FÅRÖ"-gruppen med ett bord med glasskiva, två fåtöljer och en tvåsitssoffa med gräddfärgade dynor.

Allt detta kostar nu 5.990 kr.

Vi bjuder på montering och hemkörning inom Norrköpingsområdet!

Matgruppen SOLLIDEN nu till kampanjpris!

6 apr 2018

/nt-2018-04-06.jpgNu har vi fått in en ny matgrupp till ett superbra kampanjpris. Detta är en liten nätt matgrupp som passar i även den lilla matvrån. Bordet mäter 120 x 80 cm plus att du kan fälla upp en klaff med ytterligare 40 cm. I gruppen ingår 4 vackra stolar med klassiskt kryss i ryggen, allt i vitlackat trä.

Vi bjuder på fri leverans och montering inom Norrköping!

Kampanjpris på 4 stolar och ett bord: 4.490 kr!

Välkommen in i butiken!

Bygg ihop din drömsoffa! LONDON nu 20% rabatt!!!

27 jan 2018

/london-vinjett.jpgVi har flera flexibla modeller på ihopbyggbara soffor, men nu fokuserar vi på LONDON, en av våra mest populära modeller!

Välj LONDON och du får mycket stora möjligheter att kombinera ihop delarna precis så som du vill ha dem. Du väljer bland flera olika sitstyper och former, olika ryggkuddar och du har dessutom flera olika armstöd att välja på. Allt detta gör att du kan skapa din helt personliga soffkombination! Lägg till detta alla våra fina tygval!

JUST NU 20% rabatt på soffmodellen LONDON!

BYT KÖKSLUCKOR NU!

17 jan 2018

/nt-2018-01-24-koksluckor-2a.jpgJavisst, januari och februari är mörka, kalla och långtråkiga månader, men nu hjälper vi dig att pigga upp ditt kök!

Att något så enkelt som att byta luckor och lådfronter i köket kan göra så mycket! Helt galet!
Vi på KÖK I NORRKÖPING är specialister på att anpassa och skräddarsy de förändringar du vill göra i ditt kök!

Passa på att beställa nya köksluckor och lådor nu i januari-februari. Leverans fixar vi innan påsk och betala behöver du inte göra förrän till midsommar! 

/matte-skapsdorr.jpgKom in till Mattias så hjälper han till att reda ut dina frågor och funderingar kring din renovering.
Du får dessutom kostnadsfri offert!
Tel. 0703-50 96 01 (Mattias direkt).

Kom ihåg; inga mått är special, ALLT ÄR STANDARD!

Välkommen!