Aktuellt

PREMIÄR för vår nya köksbutik!

14 feb 2020

/kok-i-norrkoping-nt-2020-02-1415-kvartssida-premiar-c.jpg

Nu slår vi upp porten till vår nya köksbutik på Koppargatan 18 i Ingelsta!
På lördag & söndag bjuder vi på bubbel och snittar mellan kl. 11-16. Kom och titta hur vi fått det!
Vi kommer också att presentera ett alldeles nytt kökskoncept. Och så har vi såklart ett öppningserbjudande!
VÄLKOMNA!

Sista dagarna! PASSA PÅ: 70% RABATT!!!

27 dec 2019

Till nyår stänger vi för gott vår butik på Hopitalsgatan och flyttar in med vårt kökskoncept bredvid City Key ute på Ingelsta på Koppargatan 18.

Vi vill tacka våra trevliga kunder för alla år, först ute i Blå Huset på Sjötullsgatan och sedan alla åren här på Hospitalsgatan!
Vi har haft underbart roligt och känt en sådan stolthet i att få lov att tillhandahålla ett så stort inredningssortiment till våra kunder. Vi kommer att sakna den delen av verksamheten, men vi ser såklart också fram emot att få välkomna er som kökskunder nu till nya lokaler, med vår son Mattias i frontlinjen. Nu kavlar vi upp ärmarna och bygger för framtiden!

/kok-i-norrkoping-korg-o-mobler.jpg

Varmt välkomna att titta in till oss på Koppargatan 18 i januari!

Ulla & Stefan

Nu höjer vi tempot!

27 sep 2019

/korg-o-moblers-nt-2019-09-26-halvsida-3-2-tommas.jpgVi flyttar!
30% rabatt på ALLT!

Nu är det klart att vi kommer att flytta verksamheten i och med att vår hyresvärd kommer att bygga om fastigheten för annan verksamhet. I den nya lokalen kommer vi att huvudsakligen fokusera på att utveckla vår köksavdelning, KÖK I NORRKÖPING.

I coh med det måste vi tömma butiken - allt ska bort!

NU 30% RABATT PÅ ALLT I BUTIKEN!!!

(Dessutom ger vi dig 10% rabatt på beställningsvaror!)

Välkommen in och gör ditt livs klipp!

 

Läs mer om oss i
NTs DITT CITY- artikel:
/korg-o-moblers-nt-2019-09-26-ditt-city-artikel-vinjett.jpg

HÖSTKAMPANJ!

28 aug 2019

/korg-o-moblers-nt-2019-08-27-kokskampanj-16-1.jpgNu startar vår höstkampanj som innebär att du får 20% på snickerier vid köp av ditt nya kök om du lägger in beställningen till oss före den 31 oktober. Snickerier innebär; stommar, luckor, lådor, bänkskivor (trä el. laminat) samt lister.

Glöm inte heller att du kan få HELA 30% i ROT-avdrag på ALLT arbete med köket.

VÄLKOMMEN IN TILL OSS PÅ KÖK i NORRKÖPING!
Vi hjälper dig att förverkliga dina köksdrömmar.

Nytt kök till hösten?

7 aug 2019

Augusti kommer med skolstart och omstart på jobbet. Nya tankar har grott under den sköna, långa, lata sommaren. Ska vi äntligen ta tag i det där med ett nytt kök?

/korg-o-moblers-nt-2019-08-08-nytt-kok-i-host-15-0.jpgSemestertider är förstås utmärkta tider att smida planer och kanske även att drömma om ett nytt kök medan du ligger och gungar i hängmattan?
Här på KÖK I NORRKÖPING hos korg & möbler står vi redo nu! Vi längtar efter att få träffa dig och börja skissa på att förverkliga ditt drömkök!

Vi tar mått, hjälper dig att planera och ger dig en offert med leveranstid - ALLT DETTA GRATIS!

VÄLKOMMEN IN TILL OSS!

Något nytt till ditt uterum?

24 jun 2019

/korg-o-moblers-nt-2019-06-25-faro-o-glimminge-x-6-mod.jpgVälkommen in i butiken och provsitt våra trevliga, klassiska utemöbler i rotting! Den populära gruppen FÅRÖ är en av våra käraste rottinggrupper. I priset ingår:

  • Bord med glasskiva
  • Två fåtöljer med ljusa dynor
  • En soffa med ljusa dynor

Allt detta för 6.490 kr inkl. FRI LEVERANS INOM NORRKÖPING!

Vi har även det trevliga lilla marmorbordet GLIMMINGE på pelarfot för den lilla fikastunden. Matchande stolar och tillbehör finns också!

Pris för marmorbordet: 890 kr!

Vårens stora MATT-REA!

25 apr 2019

/korg-o-moblers-nt-2019-04-25-mattrea-x-6-mod.jpgNu kör vi vårens bästa priser på alla våra mattor! Passa på att FYNDA till oslagbara priser! Behöver du en ny snygg matta under matbordet, i sommarstugen eller på balkongen? Ja, du hör...vi har mattor som passar till det mesta!

Just nu ger vi dig mellan 20-50% rabatt på ALLA mattor i butiken!

Och inte nog med det!

Du får dessutom 10% rabatt på alla beställningsmattor!

Vårens stora LAGERRENSNING startar nu!

27 mar 2019

/korg-o-moblers-nt-2019-03-28-halvsida-1-3-fg.jpgNu drar vi igång vårens stora LAGERRENSNING och vi sätter "röda lappar" på ALLT I BUTIKEN!!!

Vår stora kampanj, som ger dig 10-15% rabatt på precis ALLT i butiken omfattar ÄVEN hela kök och till och med beställningsvaror, som till exempel soffor och fritidsmöbler!

Alltså - inget att tveka på! Kom ner hit till oss på Hospitalgatan och titta ut vad du vill ha till vårens bästa priser!

Nyss hemkommet -skön, grön sammetssoffa!

1 mar 2019

/korg-o-moblers-nt-2019-02-22-ny-soffa.jpgKom och kika på vår sköna, gröna sammetssoffa! Man blir varm i hjärtat bara man ser den! Underbar!

Modellen går att få i 5 olika storlekar och utföranden, rak eller böjd, lång eller kort och så vidare!

Dessutom kan du matcha med tillhörande fåtölj.

Välj bland våra 100-tals tyger och beställ nu under vecka 9-10 så får du 1000 kr i rabatt om du vill komplettera med en fin matta!

Vad kostar ett nytt kök? Jämför gärna med oss!

1 mar 2019

/korg-o-moblers-nt-2019-03-02-nytt-kok-8c.jpgKom in till oss i helgen - vi kör extra köks-öppet på lördag 2 mars mellan kl. 10.00-15.00 och på söndag 3 mars mellan kl. 12.00-15.00.

Hos oss får du friheten att anpassa ditt kök helt efter dina egna önskemål. Våra kök produceras i Östersund i Sverige - Svensktillverkat borgar för bra kvalité!
Vi hjälper dig hela vägen från idé, skiss, offert och fram tills du har ditt nya kök klart. Stort som smått, vi fixat allt!

Det är värt att titta in till oss och jämföra priserna!

...och så bjuder vi givetvis på gratis offert och en kokt med bröd!

Nytt år - nytt kök?

24 jan 2019

/korg-o-moblers-nt-2019-01-17-nytt-ar-nytt-kok.jpgVårljuset börjar skoningslöst titta in genom våra köksfönster nu....

Och ALLA skavanker syns på skåpsluckor och lådkanter igen! Nej, nu är det kanske dags att ta tag i det där med att byta ut köket?

Vi på KÖK I NORRKÖPING står redo att hjälpa dig hela vägen, från idé och tanke - till ditt helt färdiga kök! Vi jobbar med svensktillverkade STORSJÖKÖK från Östersund och garanterar bästa kvalité och flexibilitet i kökslösningarna vi presenterar.

Kom in till oss i butiken KORG & MÖBLER på Hospitalsgatan så hjälper vi dig glatt & gärna!

MELLANDAGSREA!!!

27 dec 2018

/korg-o-moblers-nt-2018-12-27-mellandagsrea-x-6-mod.jpgVälkommen till årets Mellandagsrea med röda priser på 

  • SOFFOR
  • MATTOR
  • PRESENTARTIKLAR

Nu är rätta tiden att passa på! 

Välkommen!

Julklappstips från Korg & Möbler!

17 dec 2018

/korg-o-moblers-nt-2018-12-14-presenter-halvsida.jpgKom ner till oss i mysiga Gamla Stan i Norrköping och handla dina julklappar! Vi har mycket att välja på, både stort och smått! Inredning när det är som bäst! Gå-borts-presenten eller den perfekta julklappen till ungdomarna som snart ska flytta hemifrån - här finns det du söker!

Klicka på annonsen här bredvid så kan du se några exempel på vad vi har i butiken.

Välkommen in till oss!

Praktiska lådor i köket?

21 nov 2018

/korg-o-moblers-nt-2018-11-24-praktiska-lador.jpgEtt kök ska inte bara vara snyggt! Faktiskt tycker väl de flesta av oss att det allra viktigaste med ett kök är funktionen? Att lådor och skåp har den inredning som man behöver och att gångjärn, knoppar och handtag funkar som de ska. Annars står man där med ett irriterande vardagsbekymmer!
I våra svensktillverkade kök från Storsjökök i Östersund bygger vi in funktion i varje liten detalj, från de dämpade gångjärnen på lådorna och luckorna, till smarta inredningslösningar som höj- och sänkbara hyllplan och utdragbar strykbräda.

Vi löser de anpassningar du vill ha!
Kom in med dina önskedrömmar till oss! Vi skissar förslag, tar mått och ger dig en offert utan kostnad!

SOFFOR! Massor att välja på!

10 sep 2018

/london-gra-lounge-vb.jpgDu vet väl att vi på Korg & Möbler har ett stort och bra sortiment av soffor?

Nu när kvällarna börjar bli mörkare är det skönt att dra sig inomhus igen, krypa upp i soffan med en god bok, fjärrkontrollen eller en mysig vän! Men, hur ser din soffa ut egentligen? Kanske dags att titta efter något nytt?

Kom in till oss i butiken och titta runt, provsitt och bläddra bland alla fina tyger som finns att välja på! Vi har massor av valmöjligheter, vad gäller din nya soffa!

Klicka på soffbilden och se våra soffor!

Välkommen!

← Äldre inlägg