Aktuellt

SLUTSPURT 2021!

29 nov 2021

/flygblad-kok-hosten-2021-a4-orange.jpgÅret går mot sitt slut och vi vill såklart spurta ända in i kaklet!

Passa på att beställa ditt nya kök hos oss före den 30/12, så kan du använda din rabattkupong och få hela 20.000 kr i lägre pris! Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdigt kök. Ja, alla kanske inte vet att vi kan hjälpa till med fler utrymmen i ditt hem, nu när du äntligen gör om köket. Kanske även badrum och tvättstuga behöver ett lyft?

Utnyttja vår generösa rabatt när du beställer ditt kök (värde minst 120 000 kr), så kommer vi överens om när under våren 2022 vi installerar det.

Klicka på bilden här bredvid och skriv ut, eller visa upp i din mobil när du kommer till oss! Vi publicerar den dessutom flera gånger i NT fram till nyår.

Köp vårt konceptkök - inklusive allt - till fast pris!

24 apr 2020

/kok-i-norrkoping-nt-2020-04-24-konceptkok-8-modulerb.jpgAtt byta ut sitt kök är en stor grej! Funktion och utseende, design och pris - mycket att tänka på och få ihop till något som faktiskt går att genomföra, som verkligen kan bli av.

Nu har vi lösningen för dig som vill ha lite ordning och reda, som vill veta innan, hur mycket det kommer att kosta och vad du har att välja på!

Vårt konceptkök ger dig flera valmöjligheter (men inte FÖR många), och hela projektet slutar i en fast överenskommen prinivå, TRYGGT & SMIDIGT!

Klicka här och läs mer om vårt KONCEPTKÖK!

Se videon, där Mattias visar vårt konceptkök!
/konceptkok-stillbild-1.jpg

Läs NT-artikeln om vår flytt!

3 mar 2020

Här kan du läsa den fina artikeln som skrevs om oss i NT på skottdagen i år!

/nt-artikel-2020-02-29.jpg

Kökspremiär - nu är vi igång!

21 feb 2020

/kokskoncept-folder-framsida-bild-1-lager.jpgNu har vi öppnat vår nya köksutställning och -butik på Ingelsta och alla välgångsönskningar och lycka-till-buketter var överväldigande!

Tack alla ni som kom och gjorde vår öppningshelg så lyckad!

Nu ska vi försöka landa i en vanlig vardag igen när allt är nytt och inget är sig likt! Men vad roligt det ska bli! Vi är laddade till tusen med specialerbjudanden nu under premiärveckorna och så lanserar vi ju vårt finfina kökskoncept i samband med nyöppningen. Allt monterat & klart till fast pris, med flera val av luckor, färger, bänkskivor och stänkskydd. 

Kom in till oss och kolla!

Välkommen!